Zorg Groep Beek zoekt een

Verzorgende IG in de Elsresidentie Margraten

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Margraten

Werkvelden

Ouderenzorg

“Zoals het klokje thuis tikt, tikt het bij ons ook”

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die onze bewoners een huiselijk en comfortabel gevoel geeft, in de functie van

Verzorgende IG
Elsresidentie Margraten

Als Verzorgende IG bij de Elsresidentie Margraten biedt je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat de cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Omdat we in kleine teams werken, bouw je een (h)echte band op met je collega’s en met de cliënten. Hier beteken je dan ook echt iets voor de mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Wie zijn wij?

De Elsresidentie is een kleinschalig woon-zorg-appartementencomplex voor mensen met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, die in het dagelijkse leven zorg, structuur en begeleiding nodig hebben. Vooral in situaties waarin de zorgvraag niet planbaar is, en veilig thuis wonen niet meer mogelijk is, worden bewoners bij ons met alle persoonlijke zorg en aandacht omringd. De missie van de Elsresidentie is dan ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden in de regio Sittard, Margraten en omstreken voor mensen met de ziekte van alzheimer en andere vormen van dementie. De Elsresidenties zijn ontstaan vanuit het in 2005 opgerichte Zorg Groep Beek. Zorg Groep Beek is een kleinschalige extramurale zorgorganisatie waar persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Zorg Groep Beek bied thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek.
 

Wat doe je allemaal in de Elsresidentie?
Je helpt cliënten gedeeltelijk of volledig met persoonlijke lichamelijke verzorging. Je werkt samen met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De werkzaamheden houdt je bij in ons ECD, met zorgplannen en bijbehorende protocollen. Dit is er allemaal op gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. In overleg met andere specialisten zie je samen toe op het opvolgen van verzorgende- en verpleegkundige- behandeling.
 

Wat kunnen wij je bieden?

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt hele goede begeleiding van onze collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we zover mogelijk vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie. Verder bieden wij:

  • Salaris conform cao VVT FWG 40;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
  • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease en leasefiets.

VEREISTEN

Wat neem je mee?

  • Vooral enthousiasme om samen onze cliënten en collega’s te ondersteunen;
  • Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pre;
  • Een diploma MDGO-VZ (lang) / OVDB-certificaat verzorgende C / MBO-verzorgende (niveau 3) ziekenverzorgende / verzorgende IG;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet om samen te werken met het sociale & medische domein.

Solliciteren

Wij maken graag kennis met je en zijn erg benieuwd naar jouw ambities. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee bespreken we dit samen. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? Reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!