Vivantes zoekt een

Verzorgende IG, Nachtdienst

Dienstverband

16 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Elsloo

Werkvelden

Ouderenzorg
Als verzorgende IG ben jij betrokken en professioneel. Met jouw enthousiasme en veerkracht help je mee bouwen aan persoonsgerichte zorg.

Het zorgen voor onze ouderen is op dit moment belangrijker dan ooit. Dit weet jij als geen ander. Als Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg) ga jij dan ook net dat stapje verder. Je helpt jouw cliënten met liefde, zodat er stapje voor stapje vooruitgang wordt geboekt. Samen met hen ga jij op zoek naar de juiste afstemming van zorg en ondersteuning.

Ben jij op zoek naar een functie vast in de nachtdienst, maar ben je wel bereid om af en toe bij te springen in een avond- of dagdienst? Lees dan snel verder.
Voor een aantal Vivantes locaties zoeken wij een Verzorgende IG ter versterking van het nachtdienstteam. Het aantal contracturen variërt hierbij tussen de 16 en 28 uur per week.

Zo ziet de functie eruit:
Jij houdt je bezig met het uitvoeren van zorgleefplannen. Natuurlijk houd je hierbij rekening met de actuele gezondheidscondities van jouw cliënt. Dit doe je door een aantal verpleegtechnische handelingen uit te voeren. Bang voor naalden ben je niet, het toedienen van bijvoorbeeld medicatie via een injectie is dan ook geen probleem voor jou. Ook het verzorgen van eventuele wonden en het wassen en aankleden van cliënten behoort tot je takenpakket.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt minimaal een diploma Verzorgende IG (niveau 3) op zak.
  • Jij bent betrokken en professioneel, met oor én oog voor de behoeftes van de cliënt.
  • Jij neemt initiatief en werkt samen met je collega’s naar oplossingen toe.
  • Jij bent allround inzetbaar op één van onze negen locaties.
  • Jij bent flexibel en weet iedere cliënt op zijn of haar gemak te stellen. Wonen en welzijn staat bij jou voorop.

Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt – binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening, dit salaris is ingedeeld in FWG 35 (maximaal 3.256,53). Uiteraard exclusief eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Verder leren? Dat kan! Je kunt namelijk deelnemen aan verschillende trainingen en opleidingen die aansluiten bij jouw behoeftes. 
  • Jij helpt onze ouderen er elke dag het beste van te maken.

Nog vragen?
Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de Recruiter. Dat kan via recruitment@vivantes.nl. Op onze website vind je daarnaast ook ervaringen van onze medewerkers, wat ons als Vivantes zo aantrekkelijk maakt én een lijst met andere vacatures! Hier kun je ook direct je cv en motivatie uploaden. Weten we ook wie jij bent!