Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG voor Zorgcentrum Glana, afdeling Coppenhagen in Geleen

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Goede zorg, daar begint het mee. Persoonlijke en professionele zorg gecombineerd met warmte en aandacht. Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan als verzorgende IG binnen de somatische ouderenzorg? En wil je elke dag opnieuw uitgedaagd worden om met jouw expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te bieden? Dan hopen wij jou snel welkom te heten in ons team!

Zorgcentrum Glana in Geleen bestaat uit verschillende afdelingen met ieder hun eigen aandachtsgebied. Er wordt gespecialiseerde zorg verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Daarnaast biedt Glana zorg aan bewoners met een lichamelijke beperking die extra zorg nodig hebben.

Afdeling Coppenhagen is een dynamische somatische afdeling met 30 cliënten. Voor iedere cliënt willen we de ‘beste zorg leveren zo thuis mogelijk’, zorg die zo goed mogelijk aansluit aan het leven en de behoefte van de cliënt. Binnen afdeling Coppenhagen neemt iedereen daarin verantwoordelijkheid. Daarom zijn wij op zoek naar bevlogen en betrokken collega’s die ons hierin ondersteunen.

Klaar voor de toekomst!

Als locatie is Zorgcentrum Glana volop in ontwikkeling. Zo is in 2021 een prachtig, nieuw woon-zorgcomplex te midden van het park gerealiseerd, bestaande uit negen ruim opgezette woningen en een nieuw hospice. Op dit moment wordt de oude St. Jan gerenoveerd. Medio augustus 2022 zullen meerdere afdelingen, waaronder de afdeling Coppenhagen, naar dit vernieuwde gebouw verhuizen. Als onderdeel van het team zal dan ook jouw input van belang zijn bij het meedenken in nieuwe afdelingsprocessen.

Wat ga je doen?

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en verstrekt medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, denkt actief mee over interventies, zet waar nodig acties uit en rapporteert.
 • Je maakt onderdeel uit van een gedreven team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team en meerdere disciplines lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Ervaring of affiniteit met cliënten met niet-aangeboren hersenletsel en/of gedragsproblematiek.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.

Wat bieden wij? 

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur bedraagt minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week (exact aantal uur per week wordt onderling afgestemd);
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €2.129,- bruto per maand en maximaal €3.120,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Yvonne Hermans (Unitmanager), via telefoonnummer 06-12404014.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en Social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.