Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Zilverlinde, Geleen

Dienstverband

bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij Zilverlinde in Geleen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en toegewijde Verzorgende IG om ons team te versterken. Heb je een groot hart voor de zorg en wil je een bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen? Dan is dit de perfecte kans voor jou!

Bij Zilverlinde streven we ernaar dat onze bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden, ondersteund door zorg die niet alleen noodzakelijk is, maar ook rijk aan persoonlijke aandacht en afgestemd op individuele interesses en routines.

Ontdek een harmonieus en voorspelbaar werkritme met ons gestructureerde dienstrooster, inclusief vaste nachtdiensten die rouleren en evenwichtige dag- en avonddiensten voor een perfecte werkbalans

Als dit jou aanspreekt, twijfel dan niet en maak je interesse kenbaar voor deze dynamische en uitdagende functie. Dit is jouw kans om elke dag een positieve impact te maken op het leven van onze bewoners!

Wat neem je mee?

 • Voor de functie van Verzorgende IG ben je het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Beschik je daarnaast over een aanvullend diploma tot contactverzorgende of ben je bereid om scholing tot contactverzorgende te volgen, dan kun je aan de slag als EVC’er.
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij;
 • Je bent ondernemend en bent in staat om mogelijkheden en kansen te herkennen en initiatieven te nemen om verbeteringen aan te brengen in het belang van de bewoner;
 • Je bent stressbestendig en weet rustig te blijven in snel veranderende situaties.

Wat krijg je ervoor terug? 

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Uren per week bespreekbaar;
 • Er wordt gewerkt in alle diensten. In het dienstrooster zijn vaste nachtdiensten opgenomen, die rouleren volgens een vast schema. De overige uren worden ingevuld met dag- en avonddiensten, zodat medewerkers een gebalanceerd en voorspelbaar werkrooster hebben;
 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen: Ga je aan de slag als verzorgende IG, FWG 35 (minimaal € 2.279,- bruto per maand en maximaal € 3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week). Ga je aan de slag als EVC’er, FWG 40 (minimaal € 2391,- bruto per maand en maximaal 3484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis);
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyaliz);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen;
 • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers: veel voordelen vanuit ons interne programma ‘Jij doet ertoe’, maar ook kortingen bij bekende winkels en webshops en ontdek nog veel meer!
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied.

Welkom in het team 

Samen prettig wonen in combinatie met goede zorg, het levensritme van alle dag en het welzijn van iedere cliënt. Dát staat bij Zilverlinde voorop. De cliënten wonen in een gezinssituatie bij elkaar. Elke woning heeft zijn eigen team met vaste medewerkers, die 24 uur per dag zorg bieden aan de cliënten. Dit zorgt voor houvast, herkenning en een vertrouwd gevoel. 

Zilverlinde is een voorziening voor 'kleinschalig wonen'. Ouderen met een psychogeriatrische aandoening, die intensieve zorg en ondersteuning nodig hebben, wonen met elkaar in één woning. Zilverlinde bestaat uit vijf woningen op de begane grond met elk plaats voor zes cliënten. 

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog een vraag? Neem dan (tijdens kantooruren) contact op met Unitmanager Ingrid Clevers, telefoonnummer: 0683002218 of via mail: i.clevers@zuyderland.nl.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.