Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG - zorgcentrum Huize Louise (Brunssum, 20-28 uur per week)

Dienstverband

20-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze kleinschalige PG-afdeling bij ons gezellige zorgcentrum Huize Louise zijn we op zoek naar een enthousiaste en zorgzame verzorgende IG voor 20-28 uur per week. Wil jij werken in een hecht team waar we voor de bewoners, maar ook voor elkaar klaarstaan? Solliciteer dan direct!

Wat ga je doen?

Je werkt als verzorgende IG op de PG-afdeling bij Huize Louise. Je maakt deel uit van het zorgteam, maar je werkt ook veel zelfstandig. Het zorgteam stelt een zorgplan op met betrekking tot de bewoner en voert dit ook uit. Jij draagt aan alle stappen in dit proces bij.

Je voert ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van injecties en het verzorgen van katheters. Ook toedienen van medicatie en verzorgen van wonden behoren ook tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij bewoners voordoen, signaleer je die tijdig. Daar waar dat nodig is, bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je bewoners, familie en relaties van bewoners, en je verricht administratieve taken.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.536,95  bruto per maand en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma Verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma Ziekenverzorgende)
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Zorgcentrum Huize Louise

Huize Louise is een huiselijk zorgcentrum met een mooie ligging aan het Vijverpark in Brunssum. Huize Louise biedt verpleeghuiszorg (PG, voor ouderen met dementie, op basis van een kleinschalige woonvorm, voor maximaal 10 bewoners per afdeling) en verzorgingshuiszorg.

Direct solliciteren?
Klik op de knop ‘Solliciteer direct’ en vul het sollicitatieformulier in. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.