Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: beheerder jeugdhonk

Dienstverband

2 - 8 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor onze locatie in Landgraaf zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor ons nog in te richten jeugdhonk.

Wie zoeken wij?
Onze jeugdige bewoners zijn vaak op zoek naar een plek waar ze in de avonduren en in het weekend samen kunnen komen. Een plek om even te relaxen en waar ze zichzelf mogen zijn. Het liefst natuurlijk met wat vermaak, bijv, een biljarttafel, dartbord of spelcomputer.

Jij denkt samen met onze coördinator vrijwilligers mee over een optimale invulling van dit jeugdhonk, samen maken we er iets moois van! Tijdens de (nog te bepalen) openingsuren ben jij aanwezig om er op toe te zien dat alles soepel verloopt. Wellicht is het maken van een praatje of het meedoen met een spelletje ook een optie?

Jij bent creatief, slagvaardig en duidelijk. Ook heb jij affiniteit met de doelgroep (jeugdig, licht verstandelijk beperkt) en sta je je mannetje of vrouwtje!

Wanneer?
De behoefte aan het jeugdhonk is groot, maar valt vooral in de avond- en weekenduren.

Dagen en tijden worden in overleg met jou bepaald. Vooralsnog willen we starten met één keer per week.

Natuurlijk is de inzet van meerdere vrijwilligers een optie.

Over de locatie
Koraal locatie Op de Bies in Landgraaf is, naast Maasveld en St. Anna, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.

Meer informatie
Zie jij dit zitten? Neem dan contact op!

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Dave Otten (Coördinator Vrijwilligers) via 06 - 222 01 730.