Koraal zoekt een

Vrijwilligerswerk: chauffeur voor onze jeugd in Venlo

Dienstverband

2 - 10 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij zoeken een enthousiaste en betrokken chauffeur voor het vervoer van onze jeugd van de behandelgroep in Venlo naar dagbesteding. Je krijgt een auto van Koraal.

Wij zijn op zoek naar een of meerdere vrijwilligers die dagelijks (een van) onze jongeren ophaalt bij de Oranjestraat in Venlo om naar dagbesteding te gaan. Dit geldt voor zowel de ochtend als de namiddag. Het gaat om jongeren in de leeftijd van 10 tot 21 jaar met een licht verstandelijke beperking, gecombineerd met complexe gedrags- of psychiatrisch problemen.

Praktische info
De groepsbegeleiding vertelt je alle bijzonderheden in ons kennismakingsgesprek. Ook kun je ten alle tijden met vragen bij de groepsbegeleiding terecht, er is altijd iemand van de groepsbegeleiders telefonisch te bereiken.

Het tijdstip dat een jongere opgehaald dient te worden, ligt aan het schooladres of dagbestedingsplek; de begintijd kan dus variëren. Vragen over de tijden van vervoer kunnen ook in het kennismakingsgesprek beantwoord worden.

De vervoersmomenten kunnen opgesplitst worden over meerdere personen. We zijn blij met elk aanbod.

Ben jij sociaal en betrokken met een flinke dosis humor? Iemand die duidelijk is en consequent kan zijn naar onze jongeren? Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit met deze doelgroep en kun je tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk? En bent je daarnaast in het bezit van een geldig regulier rijbewijs voor een personenauto?

Dan is dit een mooie, nieuwe uitdaging voor jou en ben je van harte welkom!

Vrijwilligerswerk bij Koraal
Wij bieden vrijwilligerswerk in een open organisatie, waarbij de bijdrage van elke vrijwilliger ertoe doet. Vrijwilligers kunnen echt iets betekenen voor de cliënten, je zorgt vaak voor net dat beetje extra aandacht en draagt bij aan de kwaliteit van bestaan. Het werk als vrijwilliger binnen Koraal is leuk, geeft voldoening, je legt nieuwe contacten en biedt de kans om ervaring op te doen met het werken met kinderen en jongvolwassenen in de Jeugdzorg. Naast een kennismaking en een rondleiding op locatie hanteren we voor vrijwilligers ook een reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering. Maar hierover word je alles verteld in het eerste oriënterende gesprek. Heb je interesse, dan ben je altijd welkom!