Vivantes zoekt een

Wijkverpleegkundige Thuiszorg

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Thuiszorg
Ga jij graag zelfstandig aan de slag binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is, die je uitdaagt en uitnodigt om een andere invulling te geven aan thuiszorg in aanleunwoningen? Denk je graag mee over de inhoud van V(olledig) P(akket) T(huis) en de ZVW zorg? Vind je het tevens fijn om in een team te werken waar je op kunt terugvallen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als ervaren wijkverpleegkundige bij Vivantes ben jij hét aanspreekpunt voor alle betrokkenen. En jouw collega’s zet je op een coachende manier in hun eigen kracht. Maar het belangrijkste is om de bewoners van onze zorgwoningen een veilige en prettige woonomgeving te bieden. Dat is toch mooi werk? Want jouw werk doet er écht toe!

Zo ziet de functie eruit:
In deze functie als wijkverpleegkundige houd je je met name bezig met overstijgende en wijkverpleegkundige taken. Maar je springt ook bij in de zorgmomenten wanneer dit nodig is. Daarnaast heb je een coördinerende rol. Zo heet jij een nieuwe cliënt welkom en neemt alle nodige zorg op je. Denk hierbij aan het maken van het zorgplan en het inschakelen van de juiste instanties. Ook zorg je ervoor dat alle collega’s binnen het team hiervan op de hoogte zijn. Richting het team heb je een coachende rol. Loopt iemand ergens tegenaan? Dan ben jij diegene die vanuit een coachende rol mee kijkt om samen met de collega of het team te komen tot oplossingen. De verdeling zorgtaken en wijkverpleegkundige taken zal ongeveer 50/50 zijn, waarbij de functie nog volop in ontwikkeling is. Hierbij is je eigen actieve bijdrage gewenst.

Voor de verschillende instanties en zorgketenpartners, zoals de huisarts, casemanager dementie, 1e lijns-therapeuten en ziekenhuis, ben jij de contactpersoon. Bij veranderingen in de zorgsituatie schakel je ook met hen. Je hebt er regelmatig contact mee, je volgt indicaties op en verhoogt ze indien nodig. En uiteraard ben je ook de contactpersoon voor de cliënt en de mantelzorger. De evaluatie en opvolging van de geleverde zorg wordt besproken met cliënten, de betrokken mantelzorgers en het betrokken zorgteam. Wekelijks heb je overleg met de collega wijkverpleegkundigen, zorgteamleden en de manager thuiszorg & VPT. Daar waar nodig neem je namens de thuiszorg deel aan werkgroepen en projecten.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?
 • Voorkeur voor een vaste vrije dag per week? Of voor één vaste dienst per week? Geen probleem. In onderling overleg regelen we dit.
 • De voorkeur gaat uit naar aanstelling tussen de 28 en 36 uur per week.
 • Je kunt direct starten als je wil en krijgt meteen een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De werktijden zijn in principe van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur. Er dient wel de bereidheid te zijn om incidenteel of bij calamiteiten een avond of weekend te werken.
 • Maandelijks krijg je een aantrekkelijk brutosalaris van maximaal € 4.264,33 volgens cao Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), inschaling FWG 50 (o.b.v. 36 uur en jouw niveau en ervaring).
 • Aangevuld met een eindejaarsuitkering volgens cao VVT.
 • Je kunt genieten van 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Je kunt gebruik maken van het meerkeuzesysteem FiscFree, waar je diverse producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen.
 • Tot slot investeren we graag in onze medewerkers. En dus in jou. We horen dan ook graag jouw ambities en opleidingswensen!

Wat neem je mee?
 • Een afgeronde bacheloropleiding tot verpleegkundige (N5/6).
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Bij indiensttreding kun je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. De kosten hiervan zijn uiteraard voor ons.
 • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
 • En je bent betrokken en benaderbaar, waardoor je zowel collega’s als cliënten op zich gemak voelen bij jou.

Keuze gemaakt?
En al enthousiast? Dat wordt solliciteren! De eerste kennismaking wordt verzorgd door Kajetan Zurek of Milou Kohlen, recruiters. Vervolgens maak je kennis met de manager Thuiszorg & VPT en een van de wijkverpleegkundige bij Vivantes. Eventueel volgt er een tweede gesprek. Neem contact op via recruitment@vivantes.nl. Voor inhoudelijke informatie over de functie kan er contact opgenomen worden met Marco Dekkers, manager Thuiszorg & VPT, 0648437110.

Wil je graag een keer meelopen? Dat kan, graag zelfs! We laten je dan zien waarom jouw toekomstige collega’s elke dag met veel plezier naar het werk gaan.