MET ggz zoekt een

Woonbegeleider ggz, MET de wijk

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen Roermond Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Wij zijn op zoek naar een woonbegeleider die samen met ons het pad naar herstel bewandelt. Ben jij een professional met passie voor mens en psyche die het verschil wil maken in het leven van cliënten? Lees dan snel verder!

Geen dag is hetzelfde bij MET ggz! Bij ons leveren we en de beste zorg en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit gunnen we namelijk niet alleen onze clienten, maar ook onze collega’s. We kunnen jou goed gebruiken op onze locaties in Noord en/of Midden-Limburg. Denk hierbij aan: Venlo, Horst, Venray, Panningen en Weert. Onze andere locaties zijn natuurlijk bespreekbaar. We kijken graag MET jou naar de mogelijkheden!

Met jou
Als jij ons helpt groeien, groei jij sowieso mee! We hebben een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Binnen MET ggz kun je op termijn een andere route bewandelen binnen MET de wijk of eventueel doorstromen naar MET behandeling. Maar we hebben jou als woonbegeleider ook hard nodig, dus als je fijn op deze plek wilt blijven kan dit natuurlijk ook. Kortom: genoeg mogelijkheden!

Wat ga je doen?
Als woonbegeleider binnen de Wijk bij MET ggz heb je een belangrijke signalerende functie. Je signaleert onvoorziene situaties, roept de hulp in van hulpverleners en biedt ondersteuning waar het nodig is. Je werkt in een pedagogisch leefklimaat met veel afwisseling van werkzaamheden, waar door geen dag hetzelfde is!

Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en motiveren van de cliënten, je zorgt bijvoorbeeld voor structuur en een prettige onderlinge sfeer tijdens gezamenlijke groepsmomenten. Ook bevorder je het woon- en leefklimaat door cliënten te ondersteunen bij lichte huishoudelijke werkzaamheden. Daarnaast verricht je administratieve activiteiten, rapporteer en registreer je systematisch in het EPD en zorg je voor overdracht aan je collega’s.

Je werkt wisselende diensten, deze diensten kunnen variëren tussen 7.00 en 23.00 uur.

Bij MET de wijk begeleiden we cliënten van 16 tot midden 80 jaar met verschillende hulpvragen op allerlei leefgebieden. Elke cliënt moet daardoor ook anders benaderd worden. Kortom geen dag is hetzelfde bij MET ggz!

Wie ben jij?
  • Je hebt een relevante zorgopleiding afgerond op kwalificatieniveau 2 of 3, met name richting Zorg en Welzijn of Verzorgende IG, 3e jaar student HBO of je rondt je diploma niveau 4 binnenkort af.
  • Je hebt kennis en eventueel ervaring met (complexe) psychiatrische ziektebeelden en verslaving;

MET ggz is er voor jou
  • Wij bieden je een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
  • Je krijgt een budget in te zetten voor werk-privé balans.
  • We bieden de mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar).
  • Je kunt sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600 per jaar).
  • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 35 (min. € 2391 en max. € 3155 bij een fulltime dienstverband). Per januari 2024 wordt het salaris met 2% geïndexeerd. Per januari 2024 wordt het salaris met 2% geïndexeerd. In augustus 2024 krijg je een éénmalige uitkering van het jaarsalaris en in december 2024 wordt het salaris met 4% geïndexeerd.

MET de wijk
MET de wijk is onderdeel van MET ggz en richt zich op het begeleiden van cliënten met psychische klachten. We ondersteunen onze cliënten bij het bereiken van persoonlijke doelen. Dat kunnen doelen zijn op het gebied van wonen, huishouden, persoonlijke verzorging, werken, studeren, vrijetijdsbesteding en sociale relaties. We bieden begeleiding bij mensen thuis (thuis MET begeleiding) of in een van onze diverse woonvormen (wonen MET begeleiding). Hoe de begeleiding er ook uitziet, we werken altijd samen met de cliënt aan zijn of haar herstel. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig, zodat hij of zij daarna weer op eigen kracht verder kan. MET de wijk is gevestigd in Noord-, Midden- en een klein gedeelte van Zuid-Limburg.

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature of wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Tessa Stukstette, Teamleider bedrijfsvoering, tstukstette@metggz.nl, 06-22518754.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.