LEVANTOgroep zoekt een

Woonondersteuner voor de nacht regio Heuvelland

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Woonondersteuner voor de nacht regio Heuvelland

24 uur
LEVANTOgroep is op zoek naar een woonondersteuner in de nacht voor de Beschermd Woonvormen voor de regio Heuvelland (Cadier en Keer, Valenburg en Gulpen) voor 24 uur per week.

Levantogroep heeft meerdere woonvormen in de regio Heuvelland (Cadier en Keer, Valkenburg en Gulpen). Hier wonen burgers waarbij er sprake is van een diversiteit aan doelgroepen. Wij richten ons op zowel langdurige zorg (WLZ en WMO), Forensische Zorg en wonen gericht op doorstroom en/of uitstroom richting zelfstandiger wonen. Je komt in een flexibel team terecht met enthousiaste medewerkers die elkaar graag helpen en motiveren in de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast staat een goede, veilige werksfeer hoog in het vaandel.

Kom jij ons team versterken?
LEVANTOgroep is per direct op zoek naar een woonondersteuner nachtdienst, met werktijden van 22.30u tot 7.30u. De woonondersteuner is tijdens de diensten (avond- en nachturen) aanwezig op de locaties met als doel de nachtelijke rust en veiligheid op deze locaties te handhaven.

Verdeling van de nachten ziet er als volgt uit: 3 nachten werken, 6 dagen vrij. Incidenteel is een 4e nacht noodzakelijk.

Waar ga jij mee aan de slag?
 • Treedt op als eerste aanspreekpunt voor de bewoners op de locatie; biedt op verzoek van de bewoners zo nodig praktische hulp.
 • Stemt bij het begin van de dienst af met collega’s over de overdracht, maakt afspraken over uit te voeren activiteiten tijdens de dienst.
 • Signaleert crisis en calamiteiten, handelt deze protocollen af of neemt zo nodig contact op met bereikbaarheidsdienst.
 • Is medeverantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de bewoners.
 • Vervult een signaleringsfunctie binnen de woonvorm. Neemt meldingen over incidenten, verstoringen, calamiteiten van andere locaties aan, handelt deze conform protocollen af.
 • Rapporteert conform de geldende procedures in het elektronisch cliënten dossier (ONS).

Wat hebben wij van jou nodig?
 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 3) aangevuld met enkele jaren werkervaring.
 • Je vindt het een uitdaging om niet van tevoren te weten hoe je nachtdienst zal verlopen en kunt goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Je hebt een de-escalerende werkwijze tijdens het hanteren van conflicten en weerstanden.
 • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als resultaatgerichte werkhouding voor jou vanzelfsprekend.
 • Je bent in staat je werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.
 • Je beschikt over een goede automatiseringskennis.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Wat kan je van ons verwachten?
Deze vacature betreft een functie voor de duur van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Salaris Woonondersteuner: Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 35 (min.€ 2.272,- en max. € 3.218,-), ontvang je onregelmatige diensttoeslag, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Wij helpen je zodoende graag bij het maken van keuzes rondom bijscholing en persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij je talenten inzetten voor onze bewoners? Solliciteren kan via onderstaande link:

https://levantogroep.inhroffice.com/nl/job/303826/apply

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan onze teammanager Jerôme Nuss (06-41643737) of aan HR (088-7077600).

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.