Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

2e of 3e jaars stagiaire (mbo) HR Leren & Ontwikkelen | Venray

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Venray

Werkvelden

Jeugdzorg

Wat maakt jouw stage bij HR Services uniek?

Jij verzorgt de administratie in de breedste zin van het woord. Jouw team staat nooit stil en je krijgt de kans om jezelf optimaal te ontwikkelen. Je krijgt er gezellige collega’s bij en een hippe, informele, flexibele werkplek. Klinkt jou dit allemaal als muziek in de oren? Kom dan jouw talent bij ons inzetten!

Je gaat werken in een team van HR Leren & Ontwikkelen dat onderdeel is van de afdeling HR Services. Je werkt niet alleen met jouw eigen team intensief samen, maar ook met de andere afdelingen binnen het VIGO Servicenetwerk waaronder de medewerkers van de afdeling HR adviseurs, L&O Adviseurs, de financiële administratie en ICT. De innovatieve strategie van onze organisatie zorgt ervoor dat wij met zijn allen constant in beweging zijn. Onze organisatiestructuur vraagt van jou dat je het leuk vindt verbindingen (zowel intern als extern) te leggen.

Vereisten

Jij bent een 2e of 3e jaars mbo-student HRM. Wij zien jou je stage graag met positief resultaat afronden. Een aantal competenties vinden we daarom belangrijk: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en kwaliteitsgerichtheid. De stageperiode loopt van september 2024 tot en met januari 2025.

Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je werkt samen met je team HR Services. Je verzorgt alle administratie voor leren en ontwikkelen zoals het plannen en van opleidingen, administratie van leerlingen en stagiaires. Dit doe je voor onze 3000 medewerkers van VIGO, Pactum en Vincent van Gogh.

Wat maakt ons uniek?

VIGO biedt effectieve en betaalbare zorg, behandeling en begeleiding aan jongeren en volwassenen. Dat doen we met onze business units (BU’s) van Stichting Pactum, De Rooyse Wissel, Vincent van Gogh en Centiv, in samenwerking met diverse externe partners.

Vanuit het VIGO Service Netwerk (VSN) faciliteren de ondersteunende diensten deze business units. We helpen mensen beter om te gaan met hun kwetsbaarheid op het moment dat het nodig is. Hoe eerder we jongeren en volwassenen goed helpen, hoe kleiner de kans dat we ze terugzien in zwaardere vormen van (forensische) zorg. Door samenwerking en innovatie geven we invulling aan onze maatschappelijke opgave en bouwen we aan betaalbare en toegankelijke zorg.

Bij VIGO geloven we in de kracht van het geheel. Ga je bij een van onze organisaties aan de slag als stagiaire, dan werk je nauw samen met je eigen collega's, maar ook die van andere aangesloten instellingen. Niet alleen rond de zorg en begeleiding van cliënten, maar ook bij het uitrollen van projecten. We bundelen onze krachten in innovatie en leren continu van elkaar. Samenwerken, kennisdelen en initiatief nemen zijn sleutelwoorden.

De werkzaamheden worden voornamelijk op de locatie in Venray uitgevoerd. Wel is het mogelijk dat jouw aanwezigheid sommige dagen gevraagd wordt op een van onze andere locaties (Nijmegen, Deurne, Venray).

Solliciteren doe je door te reageren via onderstaande button!