Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg

Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg biedt een gespreid en geïntegreerd pakket van geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en preventie voor (jong)volwassenen en ouderen. Verdeeld over zeventien locaties, onder meer in Roermond, Weert, Venlo, Venray, Boxmeer en Deurne, werken ruim 1.500 medewerkers en 200 vrijwilligers bij onze organisatie. Het merendeel (zo'n 80 % medewerkers) is specifiek opgeleid in behandelen, begeleiden, verzorgen of voorlichten van mensen met psychische problemen van uiteenlopende aard.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Roos Loeffen, Specialist Werving & Selectie

Bel: 06-23190852

Vanuit passie lever je dagelijks een unieke bijdrage binnen het GGZ-zorglandschap waarin de mens centraal staat. Gedreven door ambitie, optimisme en een gezonde dosis lef haal je het beste uit jezelf.

Het team als tweede familie
Zelfsturing en zelforganisatie vormen de basis voor een goed functionerend team. Het vraagt om kwetsbaarheid en het onderzoeken en ontwikkelen van de individuele talenten om zo als team excellent te kunnen werken. Samen werk je voor een gezamenlijk doel en dat is optimale zorg bieden aan de cliënt. Die drive werkt verbindend binnen jouw team wat maakt dat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen

De organisatie als bakermat
De cultuur heeft een dynamisch karakter. Door te blijven vernieuwen stimuleren we samenwerking, samen leren, zelfleren en kennisdelen. Uit de comfortzone durven stappen vraagt om lef, het nemen van initiatieven en fouten maken. Dit ondersteunt door een veilige cultuur waarin je elkaar vertrouwt en waardeert.