Mutsaersstichting zoekt een

(Ambtelijk) Secretaris

Dienstverband

8-10

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Wat is jouw rol?

De Tijdelijke Centrale Ondernemingsraad (TCOR) zoekt op  korte termijn een collega die met enthousiasme de secretariële ondersteuning voor de TCOR in gaat vullen. Het gaat hier om een tijdelijke positie tot en met eind 2024. Eventuele uitloop is mogelijk.

Als (ambtelijk) Secretaris ben je geen lid van de centrale ondernemingsraad, maar voer je werkzaamheden uit namens en voor hen. Je neemt een neutrale positie in tijdens het overleg van de TCOR met de bestuurder, maar maakt wel onderdeel uit van het team.

Hiermee ben je de spil, een constante factor en het vaste aanspreekpunt.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, (inhoudelijk) voorbereiden en notuleren van de vergaderingen van de CTOR en de overlegvergaderingen met de bestuurder. Kennis van wetten en procedures m.b.t. een Ondernemingsraad zijn niet noodzakelijk maar wel een pré.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het notuleren van vergaderingen op donderdagmiddagen en mogelijk incidenteel op andere momenten. De vergaderingen zijn merendeels op locatie in Eindhoven of (incidenteel) online;
  • Het verzorgen van de ‘backoffice’ van de TCOR, zoals beheer van mailbox, archiveren van stukken, opvolgen van correspondentie en actiepunten;
  • In samenwerking met het Dagelijks Bestuur coördineer je het werk van de TCOR

We denken dat deze functie ongeveer 8 uur per week in beslag gaat nemen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een secretariële achtergrond en ervaring met het notuleren van vergaderingen. Ervaring op het gebied van ondersteuning van ondernemingsraden is een pré.

Het is helemaal fantastisch als je beschikt over actuele kennis op het gebied van wetten en procedures m.b.t. medezeggenschap. Echter, dit is geen harde vereiste.

Je vindt het leuk om coördinerende en variërende werkzaamheden uit te voeren. Je mondelinge en  schriftelijke communicatie zijn uitstekend, je kan goed plannen en organiseren en integriteit en flexibiliteit staan bij jou voorop. De werkzaamheden vinden met name plaats op onze locatie in Eindhoven.

Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.

Ons aanbod

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

Naast een contract van 8 uur per week tot en met eind 2024, bieden we een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Voor deze functie nodigen we nadrukkelijk ook ZZP’ers uit te reageren!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je terecht bij Janneke van Beek, voorzitter van TCOR: j.vanbeek@pp-oog.nl of telefonisch via 040-2136461.