Confidence-Twende zoekt een

Ambulant begeleider

Dienstverband

32 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Roermond Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Jij als professional

Je gaat werken in het ambulant team voor noord en midden Limburg. We begeleiden cliënten met complexe psychische kwetsbaarheid gecombineerd met verslaving en forensische psychiatrie. We werken herstelgericht. Samen met onze deelnemers stel je een integrale aanpak op begeleiding en behandeling samen met onze partners. Je ondersteund onze bewoners met praktische zaken. Je krijgt daarnaast ook je eigen case load en bent het aanspreekpunt voor ketenpartners. Ook binnen ons behandelteam begeleid je deelnemers.

Jij en Confidence Twende

Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en jonge organisatie de bakens te verzetten. We werken in noord én midden Limburg. Bij Confidence Twende heerst geen managementcultuur; we werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. We hebben een contract met het ministerie van justitie, de gemeenten in midden en noord Limburg én het zorgkantoor. We werken daarbij intensief samen met onze partners in de keten. Bij ons staan de deelnemer en jij op de eerste plek. We hebben uitgebreide mogelijkheden voor deskundigheid bevordering. Je denkt actief mee om continue de kwaliteit te verbeteren.

Jij en wat wij vragen

Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken. Je hebt een afgeronde opleiding SPH of vergelijkbare opleiding. Je hebt ruime ervaring in de sociale of forensische psychiatrie. Je bent in bezit van een rijbewijs. Je gaat voornamelijk dagdiensten werken en draait mee in de bereikbaarheidsdienst. Je hebt ervaring met coaching van collega’s en stagiaires.

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, down-to-earth organisatie waar volop ontwikkelingen gaande zijn. Natuurlijk bieden we je een goed salaris en ruime mogelijkheden voor bijscholing (trainingen en e-learning modules). Je functie is marktconform ingedeeld. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je geïnteresseerd?

Bel Conny Schmitz, senior 06 - 252 584 07 of Jos van Mulken, directeur 06 – 518 614 25. Je kunt een mail sturen met je sollicitatie en CV sturen naar info@confidence-twende.nl.