Pactum zoekt een

Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen | 24-36 uur | Noord- en Midden-Limburg

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Voeg je bij Pactum als Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen in Horn en maak een impact! In deze dynamische rol van 24-36 uur per week bied je cruciale ondersteuning aan gezinnen die door complexe scheidingen gaan. Je zult werken in een team met veel expertise en je zult vooral in de thuissituatie met gezinnen van kinderen en jongeren in het werkgebied Noord- en Midden-Limburg werken. Als jij stevig in je schoenen staat, ervaring hebt met meervoudige betrokkenheid en conflictsituaties, stressbestendig en empathisch bent, dan ben jij degene die wij zoeken!


Pactum zoekt een
Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen (JZW-A of B)

24-36 uur per week
Voor regio Noord- en Midden-Limburg

Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nl

Pactum is op zoek naar een bekwame Ambulant Gezinsbehandelaar Complexe Scheidingen. Deze functie is cruciaal voor het bieden van gespecialiseerde ondersteuning aan gezinnen die te maken hebben met de nasleep van complexe scheidingen. Als onderdeel van ons ervaren team zul je directe begeleiding bieden in de thuissituatie van gezinnen in Noord- en Midden-Limburg.

Over de functie:

Je speelt een sleutelrol bij het ondersteunen van kinderen zoals Benthe (9) en Kasper (12), wiens ouders drie jaar geleden zijn gescheiden. De situatie van Benthe en Kasper illustreert de complexiteit waarmee je te maken krijgt:

"De ouders van Benthe (9) en Kasper (12) zijn drie jaar geleden gescheiden. Deze scheiding is niet soepel verlopen en door strijd en aanhoudende ernstige conflicten, tussen beide ouders, is het belang van de kinderen uit het oog verloren, evenals het wederzijdse belang. De kinderen reageren hier verschillend op, wat de meningsverschillen tussen ouders nog groter maakt. Benthe en Kasper hebben behoefte aan regelmaat en stabiliteit. Op dit moment ervaren zij veel boosheid, angst, verdriet en het gevoel partij te moeten kiezen."

Wat wij zoeken:

Een deskundige die niet terugdeinst voor uitdagingen, sterk staat in conflictsituaties en systemisch en oplossingsgericht kan werken. Je hebt de capaciteit om de behoeften van ouders en kinderen te identificeren en daarop afgestemde begeleiding te bieden. Ons team bestaat uit ervaren professionals. Een team waarin we vanuit een solistische functie elkaar weten te vinden en werken vanuit een oplossingsgerichte visie. Je werkt in nauwe samenwerking met collega's en ketenpartners aan een gezinsgerichte behandeling. Dit doe je met een gespecialiseerd team van Jeugdzorgwerkers, Therapeuten en Gedragswetenschappers.

Vereisten

Vereisten:

  • Een relevante hbo-opleiding in een veld zoals Maatschappelijk Werk of Pedagogiek.
  • Je hebt een post-HBO afgerond richting Systemisch Werken of hebt al aanvullende scholingen gevolgd zoals ‘Kinderen uit de Knel’.
  • Ervaring in een ambulante functie met gezinnen.
  • Registratie in het SKJ kwaliteitsregister en, indien van toepassing, een geldige BIG-registratie.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, en het bezit van een rijbewijs en auto.
  • Je hebt affiniteit met een solistische functie binnen teamverband;

Aanbod:

Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Stichting Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker B is ingeschaald in schaal 9 (max. €4601) en de functie van Jeugdzorgwerker A is ingeschaald in 10 (max. €5036) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie en solliciteren

Ben jij die professional met visie en persoonlijkheid? Dan horen we graag van je. Je kunt solliciteren middels onderstaande solliciteer button. De gesprekken zullen, in afstemming, online of fysiek plaatsvinden op de locatie in Horn of Venlo, we vragen je om hier rekening mee te houden. Deze vacature heeft géén sluitingsdatum, zodra we de beste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

Meer weten?