Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

ANIOS | uren in overleg

Dienstverband

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Vincent van Gogh zoekt een ANIOS met een flexibele instelling en werkervaring binnen de psychiatrie. Je werkt nauw samen met psychiaters, psychologen, verpleegkundigen en behandelaren om de cliënt centraal te stellen, te zorgen voor crisisinterventie, opname en kortdurende behandeling. Je wordt actief betrokken bij het ontwikkelen van zorgstrategieën en krijgt supervisie van specialisten. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en contract voor (on)bepaalde tijd, net waar je voorkeur naar uitgaat. Bij interesse bieden we je de mogelijkheid om in opleiding te gaan. 

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Als ANIOS ben je, samen met de psychiater, verantwoordelijk voor de afdeling. Voor somatische vragen ben jij het eerste aanspreekpunt. Tijdens de bereikbaarheidsdiensten die je draait, ben je voorwacht voor zowel somatische als de psychiatrische zorg. Bij dit alles word je uiteraard goed gesuperviseerd door specialisten (afhankelijk van je werkplek is dit een psychiater, geriater, neuroloog of huisarts).

Binnen Vincent van Gogh werken hoogopgeleide professionals, die je kunnen prikkelen en uitdagen en kunnen functioneren als een voorbeeld voor jouw ambitie. Je wordt actief betrokken bij het ontwikkelen van zorgstrategieën waarin de cliënt centraal staat. De veelzijdigheid aan zowel psychiatrische als somatische problemen maakt Vincent van Gogh een ideale plek om ervaring op te doen in zowel psychiatrie, somatiek, acute en chronische zorg. In het team werk je nauw samen met psychiaters, psychologen, het verpleegkundig team en andere behandelaren die zorg verlenen met als doelstelling: crisisinterventie, opname en kortdurende behandeling.  

Jouw toekomstige collega aan het woord:

‘’Vanuit mijn coschappen ben ik in contact gekomen met Vincent van Gogh. Zij zijn na mijn coschappen altijd in contact gebleven, waardoor ik na mijn afstuderen meteen aan Vincent van Gogh dacht om mij verder te specialiseren binnen de psychiatrie.’’ – Bram Slagter (AIOS)

Vereisten

  • Je hebt de opleiding Geneeskunde afgerond en beschikt over een BIG-registratie.
  • Je hebt affiniteit met het werken binnen de psychiatrie.
  • Je hebt een flexibele instelling en je bent enthousiast.
  • Je bent collegiaal en beschikt over de juiste vaardigheden om met verschillende professionals samen te werken.

Wat we jou bieden

  • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4.785 en maximaal €6.264 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • We zijn flexibel in ons aanbod, zowel voor parttimers als fulltimers zijn er voldoende mogelijkheden.
  • Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband in de vorm van een contract voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd. Net waar je voorkeur naar uitgaat. 
  • Een welkomstpremie van €4000,- of een lease-auto voor de duur van 1 jaar. Hier zijn voorwaarden aan verbonden, informeer hiernaar tijdens je kennismakingsgesprek.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).

Gewoon even bellen?

Als je een brede start aan jouw professionele carrière wil geven, is een baan bij Vincent van Gogh een mooie kans. Ben jij de ANIOS die wij zoeken? Stuur dan een appje naar Britt Verheijen, recruiter, via 0629455311 of solliciteer via onderstaande button.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Sander Wigchert via sanderwigchert@vigogroep.nl.

Ben je geïnteresseerd in een opleidingsplek tot psychiater? Kijk dan hier voor meer informatie of neem direct contact op met onze opleider Dr. Jeroen Koning.