Maastricht UMC+ zoekt een

Arts-assistent in opleiding tot Anesthesioloog

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De opleiding Anesthesiologie in het MUMC+ duurt zoals landelijk bepaald nominaal 5 jaar. Individualisering van de opleidingsduur in functie van eerder verworven competenties en voortgang van de opleiding is mogelijk.
Het 1e jaar van de opleiding is opgebouwd volgens een gestructureerd programma waarin de aios op een effectieve manier kennis maakt met alle facetten van de klinische anesthesiologie. Het 2e opleidingsjaar wordt doorlopen in één van onze clusterziekenhuizen, t.w. het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.
Daarna worden in het MUMC+ stages doorlopen op het gebied van intensive care, kinderanesthesiologie, cardioanesthesiologie en pijngeneeskunde. Binnen de laatste 2 jaar gaat de aios zich differentiëren door zich gedurende 12 maanden te richten op één van de uitstroomprofielen: perioperatieve geneeskunde, intensive care of pijn & palliatieve geneeskunde. Hierbij wordt zoveel mogelijk op individuele leerdoelen van de aios ingegaan. Tevens leert de aios werken in een flexibel één-tafelsysteem.
Werkzaamheden vinden plaats op het operatiecomplex (nieuwbouwcomplex, modernste apparatuur voorhanden), de polikliniek, de recovery of op verpleegafdelingen tijdens consulten. Onze laagdrempelig bereikbare groep van stafleden draagt zorg voor de supervisie. Het verloop van de leercurve wordt regelmatig tijdens voortgangsgesprekken besproken en individuele leerdoelen worden in een persoonlijk opleidingsplan vorm gegeven.
Naast de opleiding krijgt de aios de ruimte om onderzoek te doen, onderwijs te geven of bestuurlijke functies uit te oefenen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een basisarts diploma en hebt aantoonbare belangstelling voor het specialisme Anesthesiologie. Reeds opgedane ervaring als arts-assistent op bijv. een IC strekt tot aanbeveling.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De vakgroep anesthesiologie is een dynamische, ambitieuze vakgroep die deel uitmaakt van het Centrum Acute en Kritieke zorg en bestaat uit een 90 tal anesthesiologen, Phycician Assistents en arts-assistenten. De afdeling levert reguliere patiëntenzorg op diverse locaties en afdelingen binnen het ziekenhuis en is tevens actief in de acute zorg. Daarnaast geeft de afdeling inhoud aan onderzoek, opleiding en onderwijs.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.4 Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt aan onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.