Maastricht UMC+ zoekt een

Arts-Assistent niet in opleiding Anesthesiologie

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De werkzaamheden vinden plaats op het operatiecomplex, de polikliniek, de recovery of op de verpleegafdeling tijdens consulten. Van jou als ANIOS verwachten wij dat jij met name met veel enthousiasme en inzet, onder supervisie, een bijdrage zult leveren aan de werkzaamheden binnen de Polikliniek Anesthesiologie. Het is de afdeling waar patiënten preoperatief gezien worden om een inschatting voor de operatie te doen. Verder wordt het anesthesiologisch beleid afgesproken. Het MUMC heeft zowel een academische als een regionale functie. Dit betekent dat de variatie in complexiteit van chirurgie en postoperatieve zorg groot is. Dit maakt het werk dynamisch, afwisselend en uitdagend, maar vergt ook een hoge mate van professionaliteit en flexibiliteit. Deze functie is voor 50% te combineren met het doen van wetenschappelijk onderzoek, eventueel leidend tot een promotie.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een basisarts diploma en bent BIG geregistreerd. Je hebt aantoonbare belangstelling voor het specialisme Anesthesiologie. Reeds opgedane ervaring als arts-assistent op bijv. een IC strekt tot aanbeveling.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Binnen de afdeling Anesthesiologie, onderdeel van het Centrum voor Acute en Kritieke Zorg, werken ongeveer 40 fte anesthesiologen en 40 fte arts-assistenten.

Aandachtsgebieden binnen de afdeling zijn cardiochirurgie, neurochirurgie, pijnbehandeling, intensive care geneeskunde en pediatrische anesthesiologie. Daarnaast lopen diverse researchprojecten met als belangrijkste onderzoekslijnen chronische en postoperatieve pijn, neuro-cognitie, stolling en cardiovasculair onderzoek.
De afdeling levert een structurele bijdrage aan het onderwijs van de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences van de Universiteit Maastricht.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomstvan 1 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-nacht, weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.766,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 11A van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.