Maastricht UMC+ zoekt een

Arts-Assistent niet in opleiding Cardio-thoracale Chirurgie

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Wij verwachten dat je met veel enthousiasme en inzet een bijdrage zal leveren aan de postoperatieve zorg van onze cardio-chirurgische patiënten. Het preoperatief onderzoeken en voorbereiden van operatiepatiënten behoort tot je werkzaamheden. Je bent breed inzetbaar binnen dit specialistisch vakgebied en verricht medisch geprotocolleerde handelingen. Afhankelijk van je ervaring zal je ook assisteren tijdens hart- en longoperaties. Na een inwerktijd zal je worden ingedeeld in het dienstrooster voor cardio-chirurgische patiënten. Je bent werkzaam in een team van Cardio-thoracaal chirurgen, A(N)IOS, semi-artsen, Physician Assistants en Nurse Practitioners. Patiëntveiligheid is een leidend thema bij je handelen. Je realiseert je dat ernstige complicaties kunnen optreden en gaat hier op adequate wijze mee om. Je bouwt effectieve behandelrelaties en communicatie met patiënten op en je bent in staat tot doelmatig en efficiënt overleg met andere health care professionals en familie van patiënten en legt dit volgens geldende normen (schriftelijk) vast. Je levert een bijdrage aan effectieve interdisciplinaire samenwerking en ketenzorg.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een afgeronde opleiding Geneeskunde en je bent een BIG geregistreerde basisarts met een grote interesse in de cardiologie/cardio-thoracale chirurgie. Je hebt ervaring met patiëntenzorg, bent communicatief- en sociaalvaardig, werkt graag in een team, maar kan ook prima zelfstandig functioneren.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Het Hart+Vaat Centrum (HVC) is een van de grotere cardiovasculaire centra in Nederland en is onderdeel van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+). Internationaal behoort het tot de top 10 van Europa.

De beste medische zorg en service zijn samen met onderzoek en onderwijs de belangrijkste activiteiten van het HVC. Het HVC streeft continu naar de best mogelijke behandeling voor haar patiënten. Dit wordt gerealiseerd door nauwe samenwerking met het internationaal toonaangevend onderzoeksinstituut CARIM (Cardiovascular Research Institute Maastricht).

Binnen het HVC werken verschillende specialismen op het vlak van hart- en vaatziekten nauw met elkaar samen, zoals cardiologie, vaatchirurgie en hartchirurgie. Het HVC garandeert hierdoor dat een optimale diagnose en behandeling wordt gesteld vanuit verschillende invalshoeken, en dat het afleggen van een lange weg langs verschillende specialismen wordt voorkomen.

Binnen de afdeling Cardio-thoracale Chirurgie van het Maastricht UMC+ worden per jaar meer dan 1.300 operaties verricht, waarvan 950 hartoperaties. Voor de nazorg zijn momenteel zes medium-care bedden en 20 bedden op de verpleegafdeling beschikbaar. Het behandelend team bestaat uit acht stafleden en elf assistent-geneeskundigen en PA’s/NP’s. De afdeling maakt deel uit van het Cardio Vasculaire Centrum waarbinnen gestreefd wordt naar verregaande integratie van de verschillende deel specialismen.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.766,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11a van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.