Maastricht UMC+ zoekt een

Arts Assistent niet in opleiding tot Specialist (ANIOS verschillende specialismen)

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Heb jij je studie geneeskunde afgerond en ben je klaar om je carrière een vliegende start te geven? Dan ben je bij het Maastricht UMC+ aan het goede adres! Wij bieden je namelijk de kans om als ANIOS ervaring op te doen binnen een breed scala aan specialismen. Op die manier leg je niet alleen een brede basis voor alles wat van belang is, je hebt ook veel mogelijkheden om in the picture te komen voor een opleidingsplek!

Als ANIOS krijg je uiteraard goede begeleiding en word je gecoacht in jouw ontwikkeling. Ook krijg je bij ons een portfolio, zodat je alle documentatie hebt van wat jij kan. Dit kan je in jouw verdere carrière natuurlijk goed gebruiken.

Als ANIOS binnen onze ANIOS pool doe je ervaring op binnen de specialismen interne geneeskunde, cardiologie, longziekten, maagdarmleverziekten en reumatologie. Je start met een inwerkperiode op de Spoed Eisende Hulp, Eerste Hart Hulp en op de afdeling Longziekten. Deze inwerkperiode sluit je af met een dienstblok. Daarna sta je elke drie maanden op een andere afdeling. Heb jij nou interesse in één bepaald specialisme? Dat is geen probleem, daar houden we rekening mee!

Als ANIOS doe je zaalwerken en diensten om ervaring op te doen. Omdat je rouleert tussen verschillende afdelingen heb je de mogelijkheid om erachter te komen wat bij jou past, maar ook om je in de kijker te spelen voor een vervolgopleiding en waardevolle contacten voor de toekomst op te doen. Een mooie kans om jezelf breed te ontwikkelen en je carrière een kickstart te geven!

Wat vragen wij van jou?
Je hebt je opleiding geneeskunde afgerond en bent op zoek naar dé plek om je carrière in te luiden. Als enthousiaste basisarts ben je nieuwsgierig en gedreven om kennis op te doen en te leren. Jij ziet de ANIOS plek als een mooie kans om een opleidingsplek te krijgen en misschien zelfs wel om contacten te leggen voor een promotieonderzoek. Je hebt goed analytisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De ANIOS pool beschouwende specialismen is een samenwerking tussen de afdelingen Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten, Maag,- Darm,- en Leverziekten en Reumatologie.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 2 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.766,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A11a van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.