Maastricht UMC+ zoekt een

Arts-assistent niet in opleiding tot Specialist - Intensive Care

Dienstverband

40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als ANIOS doe je ervaring op met de zorg voor kritisch zieke patiënten. Na een inwerk- en opleidingsperiode kan je als ANIOS gecombineerde werkzaamheden uitvoeren op de IC en de MC, overdag en in de dienst. Je werkt samen in een team met andere IC-artsen, zoals A(N)IOS en fellows, onder supervisie van een intensivist. Je kijkt patiënten na, overlegt over het beleid, zet diagnostiek en therapie in en voert procedures uit ter ondersteuning of monitoring. Je spreekt met familie. Je kan een rol spelen in het reanimatieteam en kan meegevraagd worden op consulten en dat allemaal in een team van zorgprofessionals.
Je doet als ANIOS niet alleen academische klinische ervaring op, ook zijn er mogelijkheden voor het participeren in onderzoek.
Uiteraard bieden we goede begeleiding van een mentor en zal je gecoacht worden in jouw ontwikkeling en carrièreplanning. Verder is er een onderwijs- en scholingsprogramma en houd je een portfolio bij.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent basisarts en BIG geregistreerd.
 • Je hebt een FCCS-cursus met succes gevolgd of bent bereid dat te doen.
 • Je hebt een nieuwsgierige houding ten aanzien van je eigen leerproces en bent gedreven om kennis op te doen en te leren.
 • Je trekt lering uit eigen ervaringen en je staat open voor feedback.
 • Verder beschik je over een goed analytisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden.
 • Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen, conform wettelijke regelgeving.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen, conform wettelijke regelgeving.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
Wij zoeken een enthousiaste arts die zich verder gaat ontwikkelen op onze Intensive Care (IC) en Medium Care (MC). Op onze afdeling werkt een team van zorgprofessionals die aan een brede groep kritisch zieke patiënten zorg verleent. De zorg kan eenvoudig zijn en soms heel uitgebreid met ondersteuning van organen in de vorm van dialyse, beademing en mechanische ondersteuning van de circulatie.
De afdeling groeit en we werken nauw samen met andere afdelingen in de acute as. Deze samenwerking zal ook groeien en zal leiden tot meer focus op complexe zorg voor patiënten die juist in ons ziekenhuis voor zorg komen. Denk hierbij aan patiënten met shock, trauma, gecompliceerde infecties, neurologische pathologie of extra-corporele circulatie.
Bovendien zal de afdeling zich ontwikkelen op het gebied van interprofessioneel samenwerken. De afdeling zal in staat zijn om flexibel op en af te schalen en zo zorg te kunnen bieden in pieken en tijd krijgen voor ontwikkeling in periodes dat de zorgvraag minder groot is. Juist in die periodes bestaat ook gelegenheid voor ontwikkelen van jezelf. Uiteindelijk is werken als ANIOS een periode die helpt je weg te vinden in je carrière.

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.766,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 11A van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Maar nog liever hebben we dat je gewoon even belt met het medisch hoofd van de afdeling intensive care prof. dr. Iwan van der Horst of dr. Dennis Bergmans, opleider van de afdeling intensive Care, beiden bereikbaar via mevrouw Véronique Rikers, secretaresse afdelingshoofd telefoonnummer:043 -3876387.

Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.