Land van Horne zoekt een

Aspirant Zorgmedewerker (Zorgstudent)

Dienstverband

0 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Ouderenzorg
Volg je een Zorgopleiding Helpende, Verzorgende, Verpleegkundige?
Super! Dan zijn we op zoek naar jou!


We zoeken collega’s voor ons bosrijke zorgcentrum St. Elisaberh in Haelen en bieden een leuke vakantie / bijbaan waarbij je een belangrijke bijdrage hebt in de ouderenzorg en ondertussen een leuk salaris opstrijkt.

Wat ga je doen?
Je helpt bij de zorgmomenten van onze cliënten. Tijdens het eten, verzorgen, wandelen en naar bed gaan, bied jij ondersteuning en hulp.
We kijken samen wat je kan en mag (op basis van je studie en opleidingsjaar) en kan dan als aspirant (Helpende, Verzorgende, Verpleegkundige) aan de slag.

Wat vragen wij van jou?
Je bent 16 jaar of ouder en je volgt een Zorgopleiding (Helpende/Verzorgende/Verpleegkundige), hebt affiniteit met ouderen, bezit goede sociale vaardigheden en hebt een dienstverlenende houding.

Wat bieden we jou?
Je krijgt sowieso een fijne werkomgeving waarbij je al ervaring op kunt doen in de gezondheidszorg/ouderenzorg, een collegiaal team van enthousiaste en zorgzame collega’s om je heen, dankbaarheid van cliënten en een goed salaris: minimaal € 13,78 en max. € 15,33 bruto per uur (afhankelijk van je opleiding en opleidingsjaar), per oktober 2024 een CAO verhoging van 2,5%, mét extra’s zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld (8%). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

Interesse?
Spreekt de vacature je aan? Leuk, reageer dan direct!
Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met de teamleider: Nezha Cherkaoui, bereikbaar op T. 088 987 8912.