Land van Horne

Stichting Land van Horne is de grootste werkgever van Weert. Meer dan 2300 medewerkers staan elke dag opnieuw met aandacht voor onze cliënten klaar. Onze 18 locaties liggen in de Limburgse gemeenten Weert, Nederweert en Leudal en in het Brabantse: Cranendonck en Someren. Onze thuiszorgmedewerkers kom je in alle straten van deze vijf gemeenten tegen. Daarnaast zijn wij trots op nog eens 1300 vrijwilligers, die zich actief inzetten voor onze cliënten. Een grote club dus, waar jij, als medewerker óók onderdeel van kunt worden.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten zichzelf kunnen zijn, ook al  hebben ze hulp of ondersteuning nodig. Jezelf kunnen zijn en je thuis voelen. Dat geldt ook voor onze medewerkers en voor jou! Dan ben jij op je best. Daarom kun je bij ons rekenen op een fijne werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en juiste arbeidsvoorwaarden. 

Hecht jij waarde aan een goede balans tussen werk en privé? Wij ook! Daarom zijn bij ons diverse vormen van flexibele werktijden mogelijk. Ook bieden we een vitaliteitsprogramma aan voor medewerkers waarbij je verschillende workshops kunt volgen die gericht zijn op gezondheid, voeding en bewegen. 

Zonder gemotiveerde medewerkers is er geen goede zorg. Daarom investeren wij veel in groei en deskundigheid. Er liggen voor jou veel kansen, mede door de organisatiegrootte en de diverse doelgroepen. Dat doen we onder andere door gerichte scholing aan te bieden en je vaardig en bekwaam te maken en te houden. Land van Horne heeft daarvoor een eigen "Leerplein" die je online, ook thuis, kunt raadplegen.