Woonzorgcentrum Hushoven

Aan de rand van Weert ligt woonzorgcentrum Hushoven. Dit is een woonzorgcentrum met 81 huurappartementen en 3 groepswoningen. Gasterij De Stoof is de centrale plek in het gebouw waar bewoners en buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten.

Comfortabel wonen

De 81 moderne huurappartementen zijn bedoeld voor mensen met een indicatie voor zorg. De appartementen zijn gericht op comfortabel en veilig wonen. Wonen Limburg verhuurt de appartementen en wij bieden er thuiszorg. Dit kan bijvoorbeeld hulp zijn bij uw persoonlijke verzorging. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Maar er kan veel meer. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk. In 18 van de 81 appartementen biedt Land van Horne intensieve 24-uurszorg en begeleiding aan ouderen met lichamelijke klachten.

Kleinschalig wonen

In de groepswoningen bieden we zorg aan ouderen met dementie. Zij ontvangen intensieve zorg in een huiselijke sfeer en veilige omgeving.

Elkaar ontmoeten in Gasterij De Stoof

In woonzorgcentrum Hushoven is Gasterij De Stoof de centrale plek in het gebouw waar bewoners en buurtgenoten elkaar ontmoeten. Bewoners, omwonenden en ook verenigingen uit de omgeving ondernemen hier activiteiten.

Onderdeel van Land van Horne

Hushoven is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 17 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.


Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888