Woonzorgcentrum St. Charles

Woonzorgcentrum St. Charles ligt net buiten het dorp Heythuysen, in een landelijke en groene omgeving. Dit karakteristieke gebouw stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Het voormalig zorgcentrum is vernieuwd en er is een woonzorgcentrum voor in de plaats gekomen. In en om het gebouw vindt u schitterende tuinen waar het goed vertoeven is.

Thuiszorg

Woonzorgcentrum St. Charles bestaat uit 79 appartementen. Deze appartementen zijn ingericht op veilig, zelfstandig en comfortabel wonen. U huurt een appartement in St. Charles en ontvangt naar behoefte thuiszorg. Daarbij kunt u denken aan hulp bij het huishouden of persoonlijke verzorging, dit is afhankelijk van uw indicatie. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het opstaan, wassen of aankleden. Als het nodig is, komen we meerdere keren per dag bij u thuis. Samen met u kijken we welke zorg wanneer nodig is.

Sfeer en karakter

Bij St. Charles zijn ontmoeten, gezelligheid en sfeer erg belangrijk. Iedere locatie van Stichting Land van Horne heeft een eigen karakter. St. Charles beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder de gezellige gasterij Karibu. Ook is er in het woonzorgcentrum een ruimte waar gezellige activiteiten plaatsvinden. Buurtbewoners zijn hier ook van harte welkom.

Onderdeel van Land van Horne

St. Charles is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 17 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Je vindt ons hier

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888