Woonzorgcentrum St. Charles

Woonzorgcentrum St. Charles ligt aan de rand van Heythuysen in een landelijke omgeving. Het karakteristieke gebouw stamt uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Inmiddels is het gebouw vernieuwd en is er een woonzorgcentrum met 79 moderne appartementen voor in de plaats gekomen.

In St. Charles wonen Witte Paters en ook niet-religieuze inwoners uit Heythuysen en omgeving. Er zijn diverse voorzieningen, zoals een recreatieruimte en een gasterij.

Zorgverlening en voorzieningen

De appartementen zijn ingericht op veilig en comfortabel wonen. Ze worden verhuurd door de Stichting Land van Horne. Een enthousiast team van medewerkers biedt hier thuiszorg. Naast hulp bij het huishouden kunnen zij persoonlijke verzorging bieden, zoals hulp bij het opstaan, wassen of aankleden. Maar er kan veel meer. Zelfs intensieve zorg of verpleging is mogelijk.

Onderdeel van Land van Horne

St. Charles is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 17 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Je vindt ons hier

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888