Zorgcentrum St. Joseph

Zorgcentrum St. Joseph is de spil in de woonservicezone van Nederweert; het gebied waarin zorgverlening voor de inwoners van de gemeente zich concentreert. Het zorgcentrum onderscheidt zich door een kleinschalig, landelijk en sfeervol karakter.

In St. Joseph is ruimte voor gezamenlijke activiteiten, er is een terras en er zijn rustige plekjes voor de nodige privacy. Tussen de omliggende gebouwen ligt een binnentuin met een dierenverblijf. Het terras van de gasterij biedt uitzicht op de Zuid-Willemsvaart.

Zorgverlening en kleinschalig wonen

Bijzonder aan St. Joseph is de volledige indeling in groepswoningen. Deze kleinschalige vorm van wonen biedt cliënten een veilige, herkenbare woonomgeving, waarin zij zich maximaal ‘thuis’ voelen. St. Joseph biedt zorg aan ouderen met lichamelijke klachten en aan ouderen met dementie.

Onderdeel van Land van Horne

Aan St. Joseph is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 17 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Je vindt ons hier

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888