Zorgcentrum Hieronymus

Zorgcentrum Hieronymus is gevestigd in een voormalig minderbroederklooster in Weert. Hoewel Hieronymus dicht bij het centrum ligt, biedt het een oase van rust. Het zorgcentrum beschikt over 66 appartementen voor zorg met verblijf (verzorging) en zorg met verblijf en behandeling (verpleging).

Zorgverlening

Net als in de andere zorgcentra van de Stichting Land van Horne verlenen gemotiveerde medewerkers zorg die is afgestemd op de behoeften en wensen van de cliënt, binnen de mogelijkheden van de indicatie. In het zorgcentrum worden verschillende vormen van ouderenzorg geboden, van verzorging tot complexe verpleging. De welzijnscoaches organiseren dagelijks activiteiten voor de cliënten. Er zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een grote tuin.

Onderdeel van Land van Horne

Hieronymus is een van de (woon)zorgcentra van de Stichting Land van Horne. Een zorgorganisatie met aandacht voor zorg, wonen en welzijn van ouderen en hulpbehoevenden. Met 17 locaties, circa 2.600 medewerkers en 1.200 vrijwilligers bieden we (thuis)zorg en aanvullende diensten in het grensgebied van Zuidoost-Brabant en Midden-Limburg.

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Afdeling Recruitment

Bel: 088 - 9878888