Land van Horne zoekt een

Assistent woonzorgbegeleider (Helpende of Helpende Plus)

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
“Het kunnen bieden van zorg aan iemand die dat nodig heeft, het contact met mensen en het bijdragen aan kwaliteit van leven voor een ander is het mooiste wat er is!”

In het hartje van Weert ligt het moderne Woonzorgcentrum Hornehoof. Vanwege de centrale liggen in de stad zijn er allerlei voorzieningen binnen handbereik.
  • 6 groepswoningen KSW voor ouderen met dementie (PG)
  • appartement voor ouderen met lichamelijke klachten (somatiek)
  • Daarnaast bieden we thuiszorg in de huurappartementen.

Deze vacature is voor de afdeling KSW PG

Wat je functie inhoudt
Geen dag is hetzelfde! Als Helpende (plus) verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de cliënten en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende. Samen ga je op zoek naar een goede oplossing. Jouw input wordt gewaardeerd!

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van je helpende plus of zorgkundige diploma. Heb je het helpende plus certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Geen probleem! Wij bieden je graag deze mogelijkheid.
Daarnaast heb je affiniteit met de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, empathisch en ben je computervaardig.

Wat wij je bieden
Belangrijk werk op een gezellige en warme woonzorglocatie!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG25 en ligt tussen € 2.339,72 en € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals persoonlijke ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met de teamleider Vicky Kluskens, T. 088 - 987 83 43.

Meer informatie over locatie Hornehoof. Klik op bijgevoegde link: Woonzorgcentrum Hornehoof Weert (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.