Land van Horne zoekt een

Assistent woonzorgbegeleider / Helpende Plus

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Wat je functie inhoudt
Geen dag is hetzelfde! Als Helpende Plus werk je op een kleinschalige groepwoning voor ouderen met dementie (PG). Als zorgprofessional verleen je de best mogelijke basiszorg en begeleiding aan de cliënten en draag je zorg voor een fijn en veilig woonklimaat. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol: als jou zaken opvallen of je het gevoel hebt dat er iets niet klopt of anders kan, dan pak je dat op met je collega’s en leidinggevende. Samen ga je op zoek naar een goede oplossing. Jouw input wordt gewaardeerd!

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van je Helpende Plus of Zorgkundige diploma. Heb je het Helpende Plus certificaat nog niet, maar wil je dit wel behalen? Geen probleem! Wij bieden je graag deze mogelijkheid.
Daarnaast heb je affiniteit met de ouderenzorg. Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, empathisch en computervaardig.

Wat wij je bieden
Belangrijk werk op een gezellige en warme woonzorglocatie!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aangeboden en je uren worden samen met jou bepaald.
  • De functie is ingeschaald in FWG25 en ligt tussen € 2.339,72 en € 2.928,86 bruto per maand op basis van 36 uur gemiddeld per week. Inschaling gebeurt op basis van werkervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals persoonlijke ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, collectieve verzekeringsvoordelen, FiscFree en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Interesse?
Leuk! Reageer dan even op deze vacature en we drinken graag een kop koffie met je! Heb je nog vragen? Dan kun je even contact opnemen met de teamleider Yvonne Smolenaers op T 088-987 8293.

Meer informatie over locatie Hornehoof. Klik op bijgevoegde link: Woonzorgcentrum Hornehoof Weert (landvanhorne.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.