MET ggz zoekt een

Basisarts (ANIOS)

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Geleen Roermond Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Ben je als Basisarts (ANIOS) op zoek naar een afwisselende baan bij een organisatie met een uitstekend ontwikkelingsklimaat? Dat wordt bij MET ggz als vanzelfsprekend gezien!

Nu jij je opleiding Geneeskunde succesvol hebt afgerond, wil je meer ervaring op doen in de psychiatrie die aansluit op de carrière die jij voor ogen hebt. Wij denken hier graag in met je mee.

Bij MET ggz heb je als Basisarts (ANIOS) dé mogelijkheid om in diverse regio’s en met diverse doelgroepen te werken. We bieden naast basis ggz ook specialistische ggz. Je kunt je richten op een specifieke doelgroep, maar je hoeft je niet te beperken tot slechts een van de verschillende doelgroepen waar MET ggz mee werkt: kind & jeugd, volwassenen en ouderen. Kortom genoeg mogelijkheden!

De functie
Op dit moment hebben we bijvoorbeeld mogelijkheden bij onze teams: ADHD Maastricht & Venlo, FACT Roermond & Echt, Ouderen diverse regio’s en Acute zorg (crisisdienst). Zoek je een andere optie? Neem dan ook gerust contact met ons op! Wij verkennen graag met jou wat een passende plek zou kunnen zijn en welke mogelijkheden we kunnen realiseren.

Onze teams met ambitieuze collega’s zijn opgebouwd uit verschillende disciplines, waaronder psychiaters, basis- klinisch en GZ-psychologen, psycho- en systeemtherapeuten, algemeen- en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundigen en rehabilitatiewerkers.

Je hebt een belangrijke rol in het evalueren en continueren van het medicatiebeleid van onze cliënten. Uiteraard werk je nooit alleen! Je werkt in een multidisciplinair team of in meerdere teams en krijgt begeleiding van een ervaren psychiater. Je krijgt de ruimte om vragen te stellen en je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit helpt je met het ontwikkelen van jouw medisch leiderschap. Je coördineert de zorg rondom onze cliënt en verwijst naar of consulteert externe specialisten. Je houdt je bezig met het indiceren, begeleiden en uitvoeren van behandelingen en daarnaast onderhoud je het contact en informeer je de naasten over de behandeling. Verder zul je brede afwisseling en uitdaging ervaren in het meedraaien van de crisisdiensten in een roulatieschema.

Wat ons als MET ggz onderscheidt, is dat al onze zorg en ondersteuning ambulant is georiënteerd. We hebben namelijk geen opnamemogelijkheden. Voor behandelingen waarvoor ‘bedden’ nodig zijn werken we nauw samen met een aantal partners. Voor Noord- en Midden-Limburg zijn dat Vincent van Gogh en Paaz (Laurentius Ziekenhuis in Roermond) en voor Zuid-Limburg is dat Mondriaan. We gaan hierbij uit van de eigen kracht van onze mensen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon) omgeving.

MET ggz is er voor jou
  • Je bent als Basisarts (ANIOS) natuurlijk BIG geregistreerd;
  • Werken als Basisarts (ANIOS) bij MET ggz is leerzaam, inspirerend en dynamisch. Geen dag is hetzelfde en we gaan alle uitdagingen aan;
  • Relevante werkervaring en kennis in huis om je als AIOS op te leiden tot Psychiater;
  • Aandacht voor jouw ontwikkeling waaronder een ervaren Psychiater als persoonlijke mentor;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- naar rato. Dit budget kun je besteden aan iets waar jij blij van wordt! Extra vrije dagen, een bijdrage voor een cursus of wil jij met het geld liever uit eten met vrienden? Alles wat jou helpt om in balans te blijven of komen, aan jou de keuze;
  • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 1500,- per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800,- per 3 jaar);
  • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600,- per jaar);
  • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 65 (maximaal € 5845 bij een fulltime dienstverband).

MET ggz
MET ggz helpt mensen met psychische klachten om meer grip te krijgen op hun geestelijke gezondheid. Wij geloven in de kortste lijn naar herstel. Dat betekent dat mensen bij ons de zorg krijgen die zo optimaal en zo snel mogelijk bijdraagt aan hun herstel. Wij zetten ons ervoor in dat mensen leren omgaan met hun psychische klachten, hun balans hervinden en waardevol kunnen meedoen in onze samenleving.

Dat doen we samen MET onze cliënten, ketenpartners en MET elkaar.

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, wil je vrijblijvend een kop koffiedrinken of de praktijk ervaren?

Is jouw interesse gewekt? Meld je dan nu aan voor een live kennismaking op locatie met een stukje Limburgse vlaai!

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Marieke Zelissen, Teamleider Bedrijfsvoering, mzelissen@metggz.nl, 06- 29078351.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.