Parc Imstenrade zoekt een

Basisarts/ANIOS

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Basisarts/ANIOS

24 - 36 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je maakt als basisarts deel uit van een vakgroep die bestaat uit zon 20 bevlogen Verpleegkundig specialisten, ANIOS, AIOS en Specialisten Ouderengeneeskunde. Je werkt nauw samen met 3 tot 6 directe collega's. In dit laagdrempelig team hebben wij collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je telt bij ons mee! Niet alleen als het gaat om het uitoefenen van je vak maar ook als persoon vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt. Vanuit de locaties Wissehaege, Brunswijck en Peppelrode zorgen wij dat alle Vitalis cliënten de juiste specialistische zorg krijgen. In 2017 zijn we vanuit de Radboud universiteit te Nijmegen verkozen tot de beste Coschap ouderengeneeskunde. Onze ambitie is om door te groeien tot het beste opleidingshuis van Nederland!

Wat ga je precies doen?

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarbij je verantwoordelijk bent voor het diagnosticeren, behandelen, begeleiden en adviseren van de Vitalis cliënten die bij ons verblijven of zelfstandig thuis wonen. Afhankelijk van jouw ervaring houd je je als basisarts binnen Vitalis voor 60-70% bezig met de directe cliënt zorg. Als basisarts bij Vitalis ben je een echte generalist; je werkt overstijgend waarbij je uitdagende ethische kwesties aan de kaak stelt maar tegelijkertijd ben je als basisarts bij ons ook echt aan het dokteren. De specialisaties van het SO-vak komen volop aan bod. Denk dan aan advanced care planning, shared decision making, polyfarmacie en palliatieve zorg. Dit, in combinatie met de brede doelgroep aan cliënten zoals psychogeriatrie, geriatrische revalidatie en chronisch somatische zorg, maakt dat je bij ons een uitstekende basis kan leggen voor je verdere medische loopbaan.

Wat neem jij mee?

Als basisarts binnen Vitalis heb je natuurlijk een aantal harde criteria waar je aan moet voldoen. Zo moet je uiteraard het diploma arts én een BIG-registratie op zak hebben. Wanneer je al wat werkervaring hebt opgedaan is dit een plus maar zeker geen must. Wat wij net zo belangrijk vinden is dat je je als in vis in het water voelt in een open, niet hiërarchische, omgeving waar leren en opleiden centraal staat en waar bij iedereen de sociale voelsprieten sterk aanwezig zijn.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Je werkt in een zelfsturende organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng en met een grote mate van zelfstandigheid
  • Een mooie, uitdagende baan bij een werkgever met 23 zorglocaties die bovendien in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederlandstaat
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Een plezierige werkomgeving binnen een zorgorganisatie die volop in beweging is
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie en deelname aan de Verenso regiodagen als ook farmacotherapeutisch overleg en onderwijs voor de vakgroep
  • We belonen onze medewerkers volgens de CAO VVT FWG 65 (min. € 3.942,98 max. € 5.939,16 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13emaand)
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.

Bij gebleken beschikbaarheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectie.