De Zorggroep zoekt een

BBL-opleiding Verzorgende IG

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij al ervaring in zorg en/of welzijn en wil je versneld je diploma voor Verzorgende IG halen of heb jij hart voor de zorg maar niet de juiste diploma’s dan ben je bij De Zorggroep aan het juiste adres! Ben jij zelfstandig, respectvol in de omgang met anderen, kun je goed samenwerken én ben je in staat om op een vooruitstrevende manier met veranderingen om te gaan? Dan is deze opleiding misschien wel iets voor jou! We bieden zowel verkorte als volledige trajecten!

Wat ga je doen?
De opleidingsduur is afhankelijk van wat jouw vraag is, heb je al een zorgachtergrond kan je het traject versneld doen maar ben je nieuw in het vak dan bieden we je het volledige opleidingstraject. Tijdens dit traject maak je kennis met alle aspecten van het vak als verzorgende IG in de zorg.
Als verzorgende IG maak je je sterk voor ‘jouw mensen’ en dat ze de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van jouw werkplek en geeft ze een thuisgevoel. In het zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je ben creatief met de middelen die voorhanden zijn en doet dat graag samen met je collega’s.
Verder:

 • ben je zelfstandig, flexibel, geduldig en kunt goed samenwerken in teamverband;
 • je kunt goed je grenzen aangeven en bewaken;
 • hebt goede communicatieve eigenschappen;
 • je bent in het bezit van een VMBO kader diploma of een diploma op minimaal niveau 2 van welke (niet-zorg) opleiding dan ook
 • ben je flexibel inzetbaar en bereid om ook in de avonduren, weekenden en op feestdagen te werken;
  • ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar;

Hoe zorgen wij voor jou?

 • Een Verzorgende IG opleiding op maat aangepast aan jouw vraag, studieboeken en materialen. (De aanschaf van de laptop is voor eigen rekening)
  • een aanstelling voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week;
  • je salaris is afhankelijk van je huidige dienstverband bij De Zorggroep of een leerlingensalaris volgens de CAO VVT. Als je de opleiding tot Verzorgende IG goed afrondt, word je ingeschaald in FWG 35;
  • je ontvangt een reiskostenvergoeding van je woonadres tot opleidingslocatie en reiskostenvergoeding woon/werkverkeer;
  • lesuren vallen gedeeltelijk onder werktijd. Verder is de cao VVT van toepassing;· - we starten met een leer/werkovereenkomst voor de duur van de opleiding en kijken van daar uit verder welke weg het beste bij jou past;
  • de Zorggroep kent tevens een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma.

Selectieprocedure
De vacature is voor zowel interne medewerkers als externe kandidaten! De selectieprocedure voor de opleiding tot dit scholingstraject tot verzorgende IG bestaat uit een beoordeling van je motivatiebrief en je cv en het verplicht bijwonen van een informatiebijeenkomst. Vervolgens vindt er een selectiegesprek plaats. Een talenttest kan afgenomen worden, waarbij je getoetst wordt op cognitieve vaardigheden en motivatie.

Direct solliciteren of eerst meer weten?
Solliciteren kan via het reactieformulier (button). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Melanie Knoups via melanie.knoups@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06-10982934

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.