De Zorggroep

Wil jij:
…een betekenisvolle invulling geven aan het leven van cliënten en de lokale samenleving?
…werken in een veilige en gezonde werkomgeving met aandacht voor jouw levensgeluk?
….je verder kunnen ontwikkelen in een erkend opleidingsinstituut?
…de ruimte en verantwoordelijkheid in je werk, maar wel met ruggensteun van een team en leidinggevende?
…horen bij een dynamische en innovatieve organisatie?

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met team recruitment


Kies dan voor werken bij De Zorggroep!
Samen met jou willen we kijken wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn. Neem contact op met een van onze recruiters (bereikbaar via de klantenservice 088- 61 088 61). Zij helpen je graag verder. Of kijk op werkenbijdezorgroep.nl

Ontdek je ideale werkplek

Ons ideaalbeeld is een samenleving waarin ouderen en kwetsbare burgers meer regie hebben over hun eigen leven en waarin mensen naar elkaar omkijken en voor elkaar zorgen. Dit vraagt om een andere visie op ondersteuning, zorg en behandeling, één met het oog gericht op morgen. Met onze wortels diep in Noord- en Midden-Limburg weten wij als geen ander wat er speelt in de lokale samenleving. Daarom kijken wij, samen met andere organisaties, hoe we kunnen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn.

Word verzorgende IG bij De Zorggroep net als Marjon


Werken vanuit je hart

Bijna 6000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Ze willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom vinden wij het belangrijk dat medewerkers ook echt datgene kunnen doen waar hun hart ligt. We bieden talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Bijvoorbeeld door te specialiseren in datgene waar de meeste interesse ligt, of door met kennis bij te dragen aan verschillende projecten. Daarnaast richten we ons op preventie positieve gezondheid, een juiste balans tussen werk- en privéleven en werken we met gezonde roosters; wij weten dat het hart van de medewerkers óók thuis ligt.

Word verpleegkundige bij De Zorggroep net als John


Vitaal en gelukkig

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Daardoor vind je altijd een baan die bij je past en dicht bij huis. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. We zijn trots op de organisatie en op de medewerkers en -niet te vergeten- de duizenden vrijwilligers. We zijn financieel gezond, hebben veel ervaring en specialismen en cliënten scoren ons werk met een stevige 8. Dit geeft ons de mogelijkheid en motivatie om verder te bouwen aan een samenleving waarin mensen vitaal en gelukkig oud kunnen worden.

Word wijkverpleegkundige bij De Zorggroep net als Nadine