Daelzicht zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg (MVB/LVB) Koningserf 13-14, Koningslust (Noord-Limburg)

Dienstverband

18-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Voor onze locatie Koningserf 13-14 op ons terrein Savelberg in Koningslust (Noord-Limburg) hebben wij een vacature voor de functie: 

Begeleider Gehandicaptenzorg (MVB/LVB) 
18-24 uur, vast contract. Meer contracturen evt. mogelijk via onze flexpool.

Zo ziet jouw baan eruit 

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband verzorging en begeleiding te bieden aan de cliënt. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten. 

Locatieprofiel 

Op Koningserf 13-14 wonen 11 volwassen mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Naast de verstandelijke beperking zijn er bijkomende problematieken zoals autisme en psychiatrische problemen. 

Onze bewoners zijn ouder wordend (40-70 jaar), zijn gesteld op hun mate van zelfstandigheid en de begeleiding van deze (MVB) groep is vooral ondersteunend. Een aantal bewoners gaat met plezier naar de dagbesteding op het terrein, maar we hebben bijvoorbeeld ook een bewoner die bij de sociale werkplaats werkt en hier zelfstandig naartoe reist. 

Koningserf 13-14 is gelegen op ons terrein Savelberg in Koningslust. Op dit terrein vind je woonlocaties voor onze diverse doelgroepen en verschillende faciliteiten voor dagbesteding. Savelberg is een terrein dat sterk gemoderniseerd gaat worden de komende jaren, Hier zal jij de komende jaren ook wat van gaan merken. Uiteindelijk zal je bijvoorbeeld gaan werken op onze nieuwbouwlocaties met mogelijk een andere samenstelling aan clientgroep. 

Herken jij jezelf hierin? 

Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen opzoekt. Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis. Verder heb je: 

  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 3, in de richting van zorg en welzijn, zoals SPW, MMZ, Verzorgende IG. 

  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep. 

  • Flexibiliteit; je bent flexibel inzetbaar en draait om de week het weekend. 

Dit bieden wij 

  • Een salaris conform inschaling FWG 35 (diploma niv 3, functie medewerker begeleiding a) of FWG 40 (diploma niv 4, functie begeleider a) tussen € 2.393,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur. 

  • Een vast contract voor 18-24 uur per week. Ben je meer dan 24 uur beschikbaar? Dan kun je deze extra uren ingezet worden op een omliggende locatie, een groter urencontract is dus zeker mogelijk! 

  • Flexibele diensten en invloed op je rooster. 

  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken. 

Dit is Daelzicht 
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. 

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s! 

Belangstelling en solliciteren 
Interesse? Solliciteer dan via de knop "Solliciteren’. 

Nieuwsgierig? Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Kristel Raijmakers, manager zorg, via 0624585296. 
Voor vragen rondom de procedure kun je contact op nemen met Yvonne van Bezel, recruiter, via 0615265372. 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg. 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.