Daelzicht

Daelzicht, een inspirerende werkomgeving. Daelzicht ondersteunt mensen met een beperking en hun omgeving. Ieder persoon is uniek, met eigen behoeften en wensen. Iedereen moet vrij zijn zelf keuzes te maken. Bij Daelzicht laten we ons leiden door de vraag, wie onze cliënten zijn en wat zij willen.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Sven Dekkers, Recruiter

Bel: 06-11129439 Stel je vraag via

Er werken ongeveer 1700 medewerkers bij ons op tal van locaties in Noord- en Midden-Limburg en in de Westelijke Mijnstreek. 

Bij Daelzicht wordt met mensen, voor mensen gewerkt. De medewerkers zijn de hulpbron en zij zijn daarom erg belangrijk in onze organisatie.

Dit uitgangspunt "de mens als belangrijkste hulpbron", leidt ertoe dat we binnen Daelzicht praten over human resource management (HRM) in plaats van over personeelsbeleid. 
Daelzicht wil haar medewerkers blijven boeien. Dit betekent dat Daelzicht de individuele medewerker voldoende ontwikkelingskansen en -mogelijkheden biedt en dat er veel aandacht is voor arbeidsomstandigheden.


Daelzicht ondersteunt verschillende doelgroepen. We ondersteunen niet alleen mensen met een verstandelijke beperking, maar we hebben ook veel mogelijkheden voor andere hulpvragers. Denk hierbij aan normaal begaafde mensen met autisme, jeugdigen met complexe hulpvragen en ouderen met dementie. Het is onze uitdaging om met elke vraag aan de slag te gaan.