Deel dit:

Je wilt werken in de zorg maar je hebt niet de juiste diploma's. Dan hebben wij de oplossing voor jou! Ga mee op Expeditie Daelzicht. Op basis van een contract werk je direct mee in de praktijk. Daarnaast volg je een passend opleidingsprogramma.

Zonder zorgdiploma overstappen naar de zorg? Dit is jouw kans!

Gezocht: kandidaten voor Expeditie Daelzicht

Je wilt werken in de zorg maar je hebt niet de juiste diploma's. Dan heeft Daelzicht de oplossing voor jou! Ga mee op Expeditie Daelzicht. Op basis van een contract werk je direct mee in de praktijk. Daarnaast volg je een passend opleidingsprogramma. 

Oké, je hebt een aardige baan. Maar je mist het gevoel écht van waarde te zijn voor een ander. Je denkt het steeds vaker: “Hoe mooi zou het zijn om in de zorg te werken! Écht iets betekenen in het leven van mensen die mij nodig hebben.” Geen gekke gedachte want je bent zorgzaam, flexibel en een echte teamspeler. Maar je hebt een heel andere opleiding gedaan en geen ervaring op het gebied van zorg. Je baan opzeggen en terug naar de schoolbanken is voor jou geen optie. Je hebt misschien een hypotheek en studerende kinderen. Dus financiële zekerheid is belangrijk voor je. 

Daelzicht biedt je een unieke kans om je hart te volgen en toch in de zorg aan de slag te gaan. Heb jij het lef om het roer om te gooien? En eindelijk te worden wie je eigenlijk bent? 

Ga dan mee op Expeditie Daelzicht!  Je krijgt meteen een contract en je volgt een opleidingsroute die bij jouw keuze past. 

Heb je een beroepsopleiding op minimaal mbo 3-niveau afgerond, enige jaren werkervaring én heb je het in je om te werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je welkom! Binnen Daelzicht volg je je eigen opleidingsroute. Die is relatief kort, ongeveer 1 jaar. Aan het eind van de rit heb je de nodige basiskwalificaties om zelfstandig binnen Daelzicht aan de slag te gaan.  

Dit is Expeditie Daelzicht 

 • Daelzicht biedt je een baan bij Daelzicht op basis van een tijdelijk contract met de garantie van een vast contract na het succesvol afronden van het traject.   
 • Je werkt direct mee in de praktijk. 
 • Je volgt scholing en training, passend bij de route die jij kiest.   
 • Je krijgt coaching op de werkvloer door een vaste buddy.  
 • Uiteindelijk heb je de nodige kwalificaties en krijg je een landelijk erkend mbo-certificaat van de opleidingsmodule die je hebt gevolgd. Daarmee ben je binnen Daelzicht volledig inzetbaar in de functie van Medewerker Begeleiding (A of B). 

De eerste stappen 

 • Neem gerust contact voor meer informatie. Je bent van harte welkom op een van onze locaties om een kop koffie te drinken en kennis te maken. Medewerkers van Daelzicht beantwoorden jouw vragen en leggen uit wat de expeditie precies inhoudt. Zie je het zitten? Dan nemen we de volgende stap. 
 • Dat is het invullen van een vragenlijst en een gesprek. Geen zorgen, het is geen examen! Alle antwoorden zijn goed. Deze vragenlijst helpt jou en ons bij een goede start en een ontwikkelpad dat bij jou past. In sommige gevallen kan ook een assessment deel uitmaken van het voortraject. 
 • De laatste stap voor de start van de expeditie is een gesprek met het ‘expeditieteam'. Samen verkennen welke route binnen Daelzicht het beste bij jou past. Het expeditieteam bestaat uit een recruiter, een collega van het team Leren & Ontwikkelen en een Leidinggevende Zorg.  

Aangenomen? 

Dan kun je hierop rekenen: 

 • Afhankelijk van de doelgroep waarmee je gaat werken een startsalaris van € 2.110- € 2.236 bruto (FWG 35-1 of 40-1). Met binnen deze salarisschalen een doorgroeimogelijkheid naar maximaal € 3.009 (FWG 35) en € 3.154 (FGW 40) bruto. 
 • Tijdens de expeditie krijg je een tijdelijk contract; het aantal uren is afhankelijk van de match met de vacature die je gaat vervullen.  
 • De garantie van een vast contract na succesvol afronden van het traject. 

Ga met ons op pad!  

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de expeditie? Neem dan snel contact op met recruiter Frank Dullens via 06 – 11 17 90 29 (bellen / whatsapp). Je kunt ook bellen of appen met recruiter Yvonne van Bezel via 06 - 15 26 53 726. 

Reageer direct!