Daelzicht regio Zuid/Geleen

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Dan is werken bij Daelzicht echt iets voor jou. We hebben een groot en gevarieerd aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We bieden een veilige woonomgeving, intensieve zorg en behandeling, zinvolle dagbesteding en werk op maat, ondersteuning thuis en opvang in een crisissituatie. Je kunt kiezen uit verschillende doelgroepen, locaties, begeleidings- en woonvormen, functies en dienstverbanden. Super veelzijdig en afwisselend dus

Bij Daelzicht word je gezien!

Of het nu gaat om onze cliënten of onze medewerkers, bij Daelzicht vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien en gehoord voelt. Kies je voor Daelzicht dan werk je vanuit liefde en respect voor je medemens. We zijn open en duidelijk naar elkaar; zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We bieden je alle ruimte om te groeien en je verder te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en werkt samen met eerlijke en oprechte collega's waar je op kunt bouwen.

Jij bent meer dan je cv

Bij ons telt wie je bent, niet alleen wat je kunt. Wij geloven dat talent, drijfveren en competenties minstens zo belangrijk zijn als diploma’s en werkervaring. We noemen dat ‘werken op maat’: de juiste match tussen jouw talenten en onze organisatie. Daarom staan wij ook open voor sollicitanten die nog niet helemaal voldoen aan alle eisen voor de functie, maar daar wel naartoe kunnen en willen groeien. Wij kijken graag naar jouw talenten en de mogelijkheden om binnen Daelzicht aan de slag te gaan.

Je vindt ons hier:

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met Alien Ploum, recruiter

Bel: 06-22929025 Stel je vraag via