Daelzicht zoekt een

Begeleider Gehandicaptenzorg met verpleegkundige achtergrond (NAH)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Roermond Maasbracht Herten

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Wil jij je Verpleegkundige of Verzorgende IG talenten combineren met betrokken persoonlijke aandacht voor onze cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH)? Heb jij een natuurlijk talent én een grote wil om op een professionele, warmhartige manier in te spelen op de diverse vragen en achtergronden van cliënten? Kom jij tot bloei in een comfortabele en gezellige werk- en woonomgeving? Dan zijn wij wellicht een match; 

Voor onze locatie Zonnebloemhof 20-21 in Heel zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Begeleider Gehandicaptenzorg met verpleegkundige achtergrond - doelgroep cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Beschik je over een diploma Verzorgende IG dan hebben wij op deze locatie ook de kans om als Medewerker Begeleiding (FWG 35) aan de slag te gaan. Reageer ook dan gerust en vertel ons beknopt over je opleiding en ambitie. Wij kijken met alle plezier samen met jou naar wat er mogelijk is!

Contract mogelijk vanaf 24 uur per week, Standplaats Heel

Zo ziet jouw baan eruit

Je werkzaamheden bestaan uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van verpleegkundige begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Cliëntenvolgsysteem (ONS) als uitgangspunt en zorgt dat er volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt in zijn kracht door deze zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden en te begeleiden bij de verwerking en gevolgen van NAH. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert, daarnaast komen er verpleegtechnische handelingen voor.

Locatieprofiel

Zonnebloemhof 20 en 21 zijn woningen op het moderne en prachtig gelegen terrein van Daelzicht in Heel. De woningen kenmerken zich door de leefsfeer ‘gemak en comfort’. Er wonen met name oudere cliënten (o.a. met NAH) die behoefte hebben aan gezellige contacten en een fijne oude dag. Deze cliënten zijn veelal weinig mobiel en hebben veel begeleiding nodig bij hun verzorging en/of verpleging. De huizen zijn comfortabel en sfeervol ingericht en er wonen negen cliënten per huis. De cliënten hebben elk een eigen kamer en delen de woonkamer en keuken. De woningen zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Zonnebloemhof 20-21 is een afdeling bestaande uit twee afdelingen waar één team op staat.

Dit bieden wij

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het salaris is vastgesteld volgens FWG schaal 40 (minimaal € 2.672 en maximaal  € 3.606 bruto per maand op fulltime basis).  
 • Bij aanvang direct een vast dienstverband. Urenomvang in overleg mogelijk vanaf 24 uur per week.
 • De mogelijkheid om je BIG registratie te behouden.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken en om up-to-date te blijven binnen jouw vakgebied.
 • Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten inclusief weekend- en avonddiensten, maar zonder slaap of nachtdiensten.

 Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent verpleegkundige en hebt zin in een frisse, energiegevende loopbaanstap.
 • Je bent een kei in het regisseren van zorg rondom de cliënt waarbij je altijd kijkt waar mogelijkheden liggen.
 • Je beschikt over een helicopterview t.a.v. zorgprocessen
 • Een diploma Verpleegkundige en ervaring met, of wil om volledig te gaan voor, verdieping in de doelgroep NAH.
 • Je verplaatsen in de (be)leefwereld van onze cliënten is als een tweede natuur voor jou waar jij je werkplezier mede aan ontleent.
 • Naast kordaat optreden als de situatie daarom vraagt, ben je in je kern een geduldig persoon. Je ziet wat er om je heen gebeurt en reageert daar gepast op. 

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling?

Interesse? Solliciteer via de knop "Solliciteer naar deze functie". Nieuwsgierig? Of wil je gewoon eens weten wat werken op deze plek inhoudt? Neem gerust contact op met Veronique Seegers, coördinerend begeleider via 06-15126357. Het is via haar ook mogelijk alvast meer informatie in te winnen over de functie Begeleider en de andere genoemde opties op niveau 2 en 3. Bij Frank Dullens , Recruiter kun je via 0611179029 terecht voor meer informatie over de procedure en arbeidsvoorwaarden. 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.