Mutsaersstichting zoekt een

Begeleider Individueel (BGI-er)

Dienstverband

20-32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Wat is jouw rol

Maak jij als Begeleider Individueel samen met ons het verschil? Kom dan werken bij de Mutsaersstichting.

Je komt te werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten.  We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

Als Begeleider Individueel bied je begeleiding/behandeling aan kinderen en/of jeugdigen met chronische psychiatrische problematiek. Dit doe je onder andere in de thuissituatie, op school of in de (dagbehandelings-)groepen. Samen met de cliënt stel je een behandelplan op. Je signaleert wanneer er méér nodig is en overlegt multidisciplinair over de te zetten vervolgstappen. De complexiteit van de problematiek maakt dat je als BGI-er vaak laveert in het grijze gebied tussen begeleiding en behandeling, waardoor een groot beroep wordt gedaan op jouw kennis en kunde. Je beheert je eigen agenda, werkt zelfstandig en reflecteert op je eigen handelen. Binnen je team van BGI collega’s is er ruimte om te overleggen en vinden er intervisie en cliëntbesprekingen plaats.

De begeleidingscontacten vinden plaats op doordeweekse dagen, tijdens en na schooltijd, in overleg met de cliënt/ ouders/ proces coördinator. Dit maakt dat er enige flexibiliteit wordt gevraagd qua werktijden. Je hebt desondanks veel regie over je eigen agenda.

Wie zoeken wij

Wie ben jij?

 • Je bent een sterke persoonlijkheid met een relevante HBO opleiding.
 • Je hebt een professionele beroepshouding en bent in staat je eigen functioneren en dat van anderen kritisch te beoordelen.
 • Je hebt affiniteit met werken in een ambulante setting.
 • Je bent zelfstandig, ondernemend en creatief in de wijze van begeleiden.
 • Je bent SKJ-geregistreerd.
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
 • Het is een pré als je enkele jaren werkervaring hebt in de jeugdhulpverlening dan wel geestelijke gezondheidszorg, met name op het gebied van het bieden van individuele begeleiding.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Ons aanbod

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen ideeën. Jouw werk is zinvol én gevarieerd. Maar er is meer…

Wij bieden jou ook:

 • Een salaris conform cao GGZ, inschaling FWG 45
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Deelname aan het pensioenfonds zorg en welzijn (PFZW)
 • Een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je terecht bij Ingeborg Schoenmakers- Dolders (Teamcoördinator), 06-82169659.