Daelzicht zoekt een

Begeleider Violenhof 8-10 Heel

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan (met vast contract) in de gehandicaptenzorg in regio Midden-Limburg / Roermond? Heb jij affiniteit met verzorgende werkzaamheden en een ouder wordende doelgroep? Neem jij initiatief en heb jij oog voor kwalitatief goede zorg? Dan verwelkomen wij jou graag op deze fijne locatie waar de cliënt en zijn/haar netwerk centraal staan!

Voor het team van Violenhof 8-10 (beschermd wonen) hebben wij een vacature voor:

Begeleider Gehandicaptenzorg (Ouderen / EVB)

24 uur per week - meer of minder uren per week ook bespreekbaar - Heel (omgeving Roermond)

Op deze locatie hebben wij ook mogelijkheden voor Medewerker begeleiding (niveau 3) of Locatieondersteuner (niveau 2).

Zo ziet jouw baan eruit

Als begeleider bij Violenhof 8-10 bied je volgens de support visie zorg en dienstverlening aan onze cliënten. Je werkt samen met een Coördinerend Begeleider. Je krijgt heldere uitgangspunten en methodieken mee vanuit het ondersteuningsplan van de cliënt, en zorgt er mede voor dat daarnaar gehandeld wordt. Dit ondersteuningsplan is opgenomen in het systeem ONS. Je vindt het prettig om de ene keer individueel en de andere keer in teamverband te werken. Wij vinden het binnen ons team belangrijk dat je een scherp oog hebt voor, en initiatiefrijk bent op het gebied van kwaliteit van zorg. Je hebt een topdag wanneer het je, door jouw creativiteit, rust, vertrouwen en duidelijkheid, lukt om de cliënt in zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. Op die manier zet jij de cliënt en jezelf in ‘kracht’. Het is vanzelfsprekend dat je rekening houdt met de dagelijkse specifieke uitdagingen van de cliënt.

Locatieprofiel

Op Violenhof 8-10 wonen in totaal 18 bewoners. Violenhof 8 en 10 zijn 2 verschillende groepen. De beide doelgroepen zijn ouder wordend met bijkomende problematieken zoals autisme, dementie en epilepsie. Op Violenhof 10 wonen veelal cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking. De begeleiding is gericht op het bieden van duidelijkheid, structuur en gezelligheid. Op Violenhof 8 wonen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Hier draait het vooral om sfeer en gezelligheid. Je begeleidt de bewoners bij het genieten van hun oude dag. Daarnaast is de begeleiding gericht op het in stand houden van de huidige mogelijkheden van de individuele cliënt of het begeleiden bij de afnemende mogelijkheden door de ouderdom. Op deze locaties komen ook verzorgende werkzaamheden en medische handelingen voor.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 40 (CAO Gehandicaptenzorg) tussen €  2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur in de functie van begeleider A.
 • Een team dat je met open armen ontvangt.
 • Een vast contract voor 24 uur per week (in overleg met jou zijn meer of minder uren dan 24 per week ook bespreekbaar)
 • Flexibele diensten (geen slaapdiensten) en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
 • Op deze locatie hebben wij ook mogelijkheden voor Medewerker begeleiding (niveau 3 – FWG 35). 

Herken jij jezelf hierin?

 • Een mbo-diploma, minimaal niveau 4, in de richting van zorg en welzijn. Bijvoorbeeld Medewerker Maatschappelijke Zorg, SPW of (Z-)Verpleegkunde.
 • Ervaring in de gehandicaptenzorg of ouderenzorg.
 • Je weet op een fijne en duidelijke manier, met gevoel voor de situatie,  met je collega’s, cliënten en verwanten te communiceren.
 • Je bent iemand die het van nature logisch vindt, dat je in een team collegiaal op elkaar moet kunnen terugvallen.
 • Bij voorkeur een rijbewijs, om cliënten te begeleiden bij bijvoorbeeld tandartsbezoek of sociale activiteiten.
   

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website Werken bij Daelzicht | Daelzicht en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’, Vragen over de inhoud of de andere genoemde optie voor Medewerker Begeleiding? Bel Nicole Tillemans, Coördinerend Begeleider via 06-15857859. 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform ons Werving- en Selectiebeleid voorrang in het plaatsingsproces.