SGL zoekt een

Begeleider Wonen

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Locatie
Mundium (WBC Roermond/ WBC Echt)

Kijk alvast eens binnen op deze locatie!
www.sgl-zorg.nl/over-sgl/onze-locaties/mundium

Dit ga je doen…
Meestal start je werkdag met bewoners uit bed halen, douchen en verzorgen. Maar elke werkdag is zo anders! Iedere mens is anders, jij stemt daarom jouw handelen af op de behoefte van de bewoners. Je bent nieuwsgierig naar de mogelijkheden van je cliënt en onderzoekt hoe je hem of haar zoveel mogelijk eigen regie kan geven. Je begeleidt je cliënten en stelt doelen. Indien gewenst betrek je de naasten. Ook help je de client in het contact met medecliënten. Groepsdynamiek vind je interessant, conflictsituaties ervaar je als een uitdaging. Uitvoeren van verzorgende taken vind je vanzelfsprekend.

Dit zijn wij…
Je komt te werken in een groot maar huiselijk woonbegeleidingscentrum met bewoners met niet aangeboren hersenletsel. Onze focus ligt op lichamelijk verzorging en begeleiding. Werken bij ons is iedere dag weer anders. Maar er zijn natuurlijk wel werkzaamheden die iedere dag terugkomen, denk hierbij aan het geven van ADL zorg (= Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen) en het ondersteunen van bewoners in het aanbrengen van structuur. Denk hierbij aan daginvulling en agenda bijhouden. Bij ons wordt er gewerkt in onregelmatige diensten, inclusief een nachtdienst. Samen met je collega's ben je zelf verantwoordelijk voor het rooster. Je gaat werken in een nieuwbouw waarin 2 woonvormen samen gaan, er wonen 28 vaste bewoners en er is 1 logeerplek. Wil jij samen met de bewoners en het team deze uitdaging aangaan? Wij zouden het alvast leuk vinden je te ontmoeten en met ons te ontdekken wat deze nieuwbouw voor ons in petto heeft.

Dit ben jij… (onze vereisten)

Wij stellen liever geen eisen, maar aan een enkeling ontkomen we niet. Wij vinden passie voor het vak en hart voor mensen met hersenletsel het allerbelangrijkste. Maar een diploma is wel vereist. Voor deze functie heb je een diploma verzorgende IG, Verpleegkunde of Medewerker maatschappelijke zorg nodig. Afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 3 (Verpleegkundige, MMZ persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, SPW of Verzorgende IG).

Dit ben jij ook… (onze wensen)
Jij legt de focus op de persoon en niet op de beperking! Je komt al heel ver als je hart op de juiste plek zit, als je inleveringsvermogen toont, humor hebt en een positieve instelling.

Waarom je dit wilt…
Nieuwe woonvorm, de allerleukste collega's en uiteraard toffe bewoners!

Soort contract
Onbepaalde tijd

Aantal contracturen per week
24 uur per week

Salaris
FWG 35 (maximaal €3.294,- bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband)

Sluitingsdatum vacature

30 juni 2024

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!
Denise Moonen, 06- 10892891, Teamleider

Solliciteer!
Voor meer informatie kijk op www.sgl-zorg.nl of op onze socials!