SGL

Wij helpen verder

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met onze afdeling HRM

Bel: 045-8000800

Hersenletsel kan ontstaan door een ziekte, maar ook bijvoorbeeld door een beroerte, hersenbloeding, dementie, zuurstoftekort, middelengebruik, vergiftiging of ongeval. SGL biedt passende zorg en ondersteuning aan mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel.

We richten ons op mensen met hersenletsel in de chronische fase na een ziekenhuisopname of revalidatie. Wij helpen en stimuleren hen om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden en actief deel te nemen aan de maatschappij. Om weer toekomstperspectief te hebben. Wij helpen verder.

Wat doet SGL?

In heel Limburg bieden we diverse behandelingen, begeleiding, dagbesteding en woonvoorzieningen aan. Ook kunnen mensen met hersenletsel bij ons logeren. Daarnaast staan we klaar voor de partners en naasten van mensen met hersenletsel. Bijvoorbeeld met bijeenkomsten voor naasten en  mantelzorgers.

Waar staat SGL voor?

Wij hebben een droom...

Bekijk onze missie, visie en kernwaarden op onze website.

Werken bij SGL

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Herken jij jezelf?

Onze medewerkers zijn professionals, experts op het gebied van hersenletsel. Wij werken mét mensen vóór mensen. Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Je zet je in om het beste uit de cliënt, jezelf en je werk te halen. Je werkt met passie, vanuit je hart. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur? Een warme en betrokken sfeer, waar mensen op waarde worden geschat en waar openheid, eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend zijn.

De 10 voordelen van werken bij SGL:

  1. Uitdagend werk en je kunt zelfstandig je vak uitoefenen
  2. Volop kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen
  3. Volg cursussen en opleidingen die passen bij je ambities
  4. Een goed (cao) salaris en aantrekkelijke toeslagen
  5. Een goede balans tussen werk en privé
  6. Leuke collega’s en een informele sfeer
  7. Dicht bij huis werken, we hebben locaties in heel Limburg
  8. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden
  9. Collectiviteitskortingen bij verzekeringen
  10. Makkelijk doorstromen naar een andere functie

Superbonus voordeel 11:

Je krijgt heel veel waardering van onze cliënten!