SGL

Dromen waarmaken
SGL helpt mensen met hersenletsel in de chronische fase verder. Wij bieden onze cliënten en hun naasten ondersteuning op maat zodat zij een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. SGL helpt mensen met hersenletsel met het bepalen en waarmaken van nieuwe dromen, wensen en het nemen van eigen regie.

Heb je een vraag voor ons?

Neem dan contact op met onze afdeling HRM

Bel: 045-8000800

We richten ons op mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel in de fase na een ziekenhuisopname of revalidatie. De ervaring leert dat men juist op dat moment, naast hulp van naasten, ook ondersteuning van een expert op het gebied van hersenletsel nodig heeft. Wij hebben 31 woonbegeleidingscentra en activiteitencentra door heel Limburg en begeleiden ongeveer 1.600 cliënten. Onze diensten bestaan uit: behandeling, begeleiding thuis, dagbesteding, wonen en logeren. Ook ondersteuning van naasten vinden we erg belangrijk.

Onze medewerkers: bekwaam, bevlogen en betrouwbaar
Onze bijna 600 medewerkers zijn professionals op het gebied van hersenletsel. Zij ondersteunen en begeleiden vanuit oprechte betrokkenheid en vakmanschap. Samen met onze vrijwilligers en de mantelzorger/naasten helpen wij onze cliënten verder.

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Wij werken mét mensen vóór mensen.
Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Je zet je in om het beste uit de cliënt, jezelf en je werk te halen. Je werkt met passie, vanuit je hart. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur? Een warme en betrokken sfeer, waar mensen op waarde worden geschat en waar openheid, eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend zijn.


Klik op de foto om de verhalen van cliënt Marjo en Frans te lezen.

Beste werkgever!
In vergelijking met gelijksoortige zorgorganisaties zijn onze resultaten zodanig dat we ons in 2020 én 2021 'Beste werkgever' mogen noemen.