Deel dit:

Het verhaal van Stephy (30)

"Ik ben Stephy Wielders, ben moeder van de 2-jarige Lio. Per 1 januari 2024 ben ik als Flexpool medewerker begonnen binnen SGL, een organisatie die zorg verleent aan personen met hersenletsel. Voor mij een nieuwe organisatie actief in de gehandicaptenzorg, tot recent werkte ik bij een andere ouderenzorgorganisatie in de flexpool. Graag wil ik mijn kennis verbreden en daarom heb ik gekozen voor SGL.

Ik wil meer weten over de functie van flexpool medewerker

Zoals jullie hierboven lezen ben ik moeder van een zoontje, het werken in een flexpool is voor mij de ideale oplossing. Ik werk graag in de zorg en vind een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Door het werken in de flexpool heb ik de touwtjes in eigen handen. Ik kan het iedere ouder aanraden om op deze manier te werken.

Ondanks dat ik op verschillende plekken werk, vind ik het belangrijk om een band met cliënten op te bouwen. Door te werken op verschillende locaties zie je verschillende manieren van werken, waar ik dan weer van leer. Dat maakt het werken dynamisch en uitdagend voor mij.

Heb jij interesse om te werken bij SGL, maar je beschikt niet over een zorgopleiding? Dan bieden wij jou een leer/werktraject aan!

Ja, hier wil ik meer over weten!

                                                                                                                      Bron: SGL