Cis Groen

Loopbaancoach Midden-Limburg

Dit ben ik

Nadat ik 22 jaar met veel plezier gewerkt heb in een ziekenhuislaboratorium, heb ik mijn eigen loopbaanstuur 180 graden gedraaid en ben het pad ingeslagen van loopbaancoach. Ik ondervond dat loopbanen, ook de mijne, vol ontwikkelingen en dynamiek kunnen zitten. In deze nieuwe branche, deed ik de afgelopen 20 jaar ervaring op met tal van onderwerpen, zoals vraag en aanbod van de arbeidsmarkt, economische omstandigheden, technologische ontwikkelingen, globalisering, meegroeien in mijn vakgebied en werkervaring bij verschillende werkgevers. Tijdens deze werkervaringen heb ik geleerd wat het belang is van het regelmatig voeren van een gesprek over je loopbaan met een professionele coach.

In mij vind je een enthousiaste, gedreven en empathische loopbaancoach! Samenwerken, daadkracht, pro activiteit, eigen verantwoording en keuzes maken zijn mijn werkwoorden.

Zo werk ik

Mijn motto is om eerst te luisteren naar jouw behoeftes en vragen, luisteren, vragen en doorvragen, om samen te ontdekken wat je wil en wat je nodig hebt om een stap in je loopbaanontwikkeling te kunnen maken. Ten alle tijden vind ik het belangrijk om ‘maatwerk’ te leveren.

Gaan we samen aan de slag?