Stichting Pergamijn zoekt een

Clientbegeleider, Geleen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Cliëntbegeleider, Geleen (Lieve Vrouwestraat)

We bieden je de kans om als cliëntbegeleider in de woning aan de Lieve Vrouwestraat in Geleen het team te komen versterken. In de Lieve Vrouwestraat bieden we een warm thuis aan 19 cliënten. Het is een diverse groep cliënten waarbij jij je kan ontplooien in zowel begeleiding “met de handen op de rug” als de verzorgende aspecten.

Jouw werkomgeving

Binnen de Lieve Vrouwestraat zorgen we voor cliënten waarbij er sprake is van lichte tot matige verstandelijke beperkingen. Bij sommige cliënten kan er sprake zijn van lichte gedragsproblematiek. De ondersteuning is zowel gericht op de stimulering en ontwikkeling van de cliënten, als op de instandhouding van de zelfredzaamheid bij het uitvoeren van taken. Daarnaast is er bij onze cliënten ook (een deel) persoonlijke verzorging of ondersteuning hierin nodig. De cliënt staat bij ons centraal en we proberen zo veel mogelijk te voldoen aan de behoeften van de cliënt. Zo hebben ze zelf ook een deel regie over hun dagindeling en de structuur. Als begeleider ben je aanwezig om hierin te ondersteunen en de regie over te nemen waar dit nodig is.

Jij...
  • .. voelt een sterke affiniteit, passie voor het werken met deze doelgroep. Je bent gedreven en enthousiast om deze uitdaging met beide handen aan te grijpen.
  • .. bent een stevige persoonlijkheid, hebt een open en cliëntgerichte houding, weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en kent je eigen grenzen en weet deze ook onder druk te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Je bent een teamplayer en houdt van humor.

Jouw achtergrond...
  • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau.
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en/of psychiatrie.
  • Daarnaast ben je getraind in, en heb je ervaring met preventie en het hanteren van de-escalerend werk of bent bereid deze te volgen.

Wij...

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven. Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 35 of 40, inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min. €2.178,- max. €3.332,- o.b.v. 36 uur);
  • 144 verlofuren per jaar en regeling balansverlof (bij fulltime dienstverband);
  • Een eindejaars uitkering van 8.83% in 2023 en 8,33% in volgende jaren, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Geleen is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.a. Maaseik en Kinrooi).

Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud cliëntbegeleider kun je contact opnemen met John Hamers, teammanager. Tel: 06-81361350

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv.

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Justin of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de teammanager John Hamers.

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.