Sevagram zoekt een

Coördinator Zorg en Welzijn bij Campagne in Maastricht

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Coördinator Zorg en Welzijn bij Campagne in Maastricht
Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de ouderenzorg? Of wellicht je eerste stap in de zorg? Sevagram en Campagne bieden jou een unieke kans om je (zorg)hart te volgen en samen te bouwen in een ondersteunende omgeving waar ruimte is voor eigen initiatief, ontplooiing en ontwikkeling.

Aan de slag in Campagne
Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn.

Collega Mieke van der Nat – Kurris: “Elke dag de zorg een beetje beter maken. Dat doen we met de inzet van nieuwe technieken en producten. Maar het betekent voor mij óók dat we elke dag opnieuw aan de bewoner vragen: waar heeft u behoefte aan, wat zou u graag willen? De antwoorden zijn soms heel verrassend. En met een beetje mee- en omdenken ook heel uitvoerbaar!”

Jouw baan als coördinator zorg en welzijn
Als coördinator zorg en welzijn kun jij rekenen op een diverse functie; je bent coach, regisseur en zorgverlener. Dat is de kern. Jij bent een rolmodel en bent in staat om het team verder te helpen ontwikkelen. Uitgangspunt hierbij is altijd, kwaliteit van leven voor onze bewoners. We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen. En dat kan met jou als coördinator zorg en welzijn.

Met een nieuw management een positieve instelling zijn de eerste bouwstenen gelegd. We zijn op zoek naar een coördinator zorg en welzijn die ons wilt helpen bouwen naar een stimulerende omgeving waarbij teamkracht het belangrijkste uitgangspunt is van Campagne!

Als coördinator zorg en welzijn ben jij de spil in het primaire zorgproces en word jij erg blij van het ondersteunen en begeleiden van je collega’s binnen de dagelijks voorkomende werkzaamheden. Je bent een echte verbinder in alle opzichten, durft een voorbeeld te zijn voor je collega’s en hierbij vernieuwend te denken. Je bent daarbij niet bang om collega’s een spiegel voor te houden en aan te spreken. Je weet goed waar je over praat en weet hierdoor groepen in beweging te krijgen.

Jij bent aanspreekpunt voor vragen over zorg of (werk)processen en helpt je collega’s op weg. In voorkomende situaties durf je echter ook positie te nemen en duidelijke kaders te geven waarbij het doel altijd is om je collega sterker te maken en te ondersteunen om werkzaamheden zelf op te pakken. Met jouw sociale vaardigheden en inlevingsvermogen ben jij in staat om casussen te analyseren en te begeleiden. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook heel goed in staat is om zelfstandig en vanuit je rol te werken. Jij bent daarbij de vraagbaak en sparringpartner van de teammanagers om zo samen het primaire zorgproces steeds verder te optimaliseren.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die minimaal een relevante hbo-opleiding heeft afgerond (bijvoorbeeld HBO-V, Social work of toegepaste psychologie) of een Mbo verpleegkunde met minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring (als verpleegkundige). Daarnaast heb jij affiniteit met de ouderenzorg, vind je het inspirerend om een team te coachen, om processen te begeleiden en zorgvraagstukken te analyseren en te ondersteunen. Je herkent jezelf in de begrippen daadkrachtig, inlevingsvermogen, tactvol en oplossingsgericht en bent in staat om midden in het zorgproces te staan en vanuit een eigen persoonlijke zorgvisie een voorbeeld voor anderen te zijn.

Zijn we een match?
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!