Sevagram zoekt een

Coördinator zorg en welzijn bij Oranjehof in Heerlen

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Vacature Coördinator zorg en welzijn bij Oranjehof
Als Coördinator zorg & welzijn binnen de locatie Oranjehof in Heerlen sta je sterk in je schoenen. Je bent in staat om een individu of een team te coachen op gedrag en samenwerking en de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Je gaat weerstanden niet uit de weg, maar inventariseert deze en weet op een natuurlijke manier deze om te buigen. Je bent in staat om knopen door te hakken, ook tijdens crisissituaties. Je bent dan ook een kartrekker en je beschikt over een helikopterview.

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek bij Oranjehof?
Je gaat aan de slag bij de Oranjehof! Een modern zorgcentrum gelegen in het Heerlens stadsdeel Heerlerbaan. Deze locatie bestaat uit een kleinschalige verpleeghuisafdeling en woonzorgappartementen. Met het inbrengen van de huiselijke sfeer streeft Sevagram ernaar de bewoners zoveel mogelijk regie over hun eigen leven te laten behouden.

Dat doe je niet alleen, maar binnen een multidisciplinair team. Oprechte aandacht voor elkaar en het bieden van hulp waar nodig. Sevagram heeft ondertussen een gouden certificering van Planetree in haar bezit. Dit komt omdat we iedere dag weer samen zorgen voor mensgerichte- en excellente zorg.

Wat ga je doen?
Als Coördinator zorg & welzijn werk je in een dynamische functie waarin alle facetten van het verpleegkundig vak aan bod komen en je samen met de teammanagers aan de slag gaat met het optimaliseren van onze werkwijzen, in de breedste zin van het woord. Samen met de andere coördinatoren vorm je een team dat vooruitstrevend is en actief meedenkt over zorg, innovatie en de toekomst van Oranjehof.

Je bent als Coördinator zorg en welzijn een verbinder als het aankomt op multidisciplinair werken en beschikt hiervoor over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent je niet alleen sterk bewust van je eigen verantwoordelijkheden maar legt deze ook duidelijk op de juiste plek binnen het team. Je bent in staat om je flexibel op te stellen, en het bedenken van ad hoc oplossingen zie je als een uitdaging. Je krijgt energie als jouw team goed loopt en groei doormaakt. Verbetertrajecten ontwikkelen binnen jouw verpleegkundig vak en deze daadwerkelijk implementeren op de afdeling geven jou energie.

Wil jij gelijk solliciteren als Coördinator Zorg bij Sevagram in Heerlen?
Als Hbo-verpleegkundige ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Oranjehof? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Meline van recruitment door te bellen of te appen naar 06 28 49 59 39

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Linsey Maas (06 39 08 40 42) of Micki Koot (06 18 50 96 98), Teammanagers Zorg, vertellen je graag meer!