Daelzicht zoekt een

Coördinerend begeleider (HBO) Nachtzorg Noord-Limburg

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Koningslust

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Op zoek naar een uitdagende nieuwe stap binnen de gehandicaptenzorg?

Coördinerend begeleider (HBO) Nachtzorg Noord-Limburg

Ben jij onze aanvoerder? Sta jij voor 24 uurszorg, dus in verbinding met dag en nacht? Dan zijn we op zoek naar jou! Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe stap binnen de gehandicaptenzorg? Heb jij een hbo-diploma en ben jij iemand die de drijvende kracht van een team kan zijn? Lees vooral verder!

Voor ons nachtzorg team op terrein Savelberg in Koningslust hebben wij een vacature voor de nieuwe functie van:

Coördinerend Begeleider Nachtzorg
24-36 uur per week, Koningslust (Noord-Limburg)

Zo ziet jouw baan eruit

Als coördinerend begeleider van het team nachtzorg ben je een spin in het web.   Je vervult een coördinerende en coachende rol binnen het team en in de samenwerking met je collega's overdag. Je bent van toegevoegde waarde in de verdere ontwikkeling van nachtzorg vanuit een 24uurs overtuiging. Je bent zichtbaar en biedt nabijheid en bent aanspreekpunt voor team nachtzorg, zowel voor de nachtzorgmedewerkers als voor andere (zorg)collega’s. Diverse overlegvormen pak jij voor je rekening, zoals CB-overleg en MDO-overleg. Ook ben je aanspreekpunt voor de manager zorg en hebt een rol in de coaching van het team, roostering en de scholing van de medewerkers. En speel je bijvoorbeeld een rol in het selectieproces van nieuwe medewerkers. Doordat je, in tegenstelling tot de nachtzorgmedewerkers, ook overdag werkt, kunnen veel contacten binnen de organisatie via jou verlopen.

Vanuit de discipline nachtzorg neem je een actieve rol bij de ondersteuningsprocessen. Dit samen met de gedragsdeskundige, arts en collega coördinerende begeleiders overdag. Je neemt regie over ondersteuningsprocessen in de nacht en faciliteert de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliënt samen met de begeleiders van team nachtzorg. Daarnaast ga je aan de slag met:

 • Actief een bijdrage te leveren, vanuit de discipline nachtzorg, aan de trialoog tussen cliënt, cliëntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Coachen van het team zodat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliëntwelzijn. Vanuit persoonlijk leiderschap weet jij te enthousiasmeren.
 • Je gaat proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg in de nacht.  Dit doe je o.a. door een combi van diensten in de nacht te gaan meedraaien en ook aanwezig te zijn overdag. Tijdens het meewerken blijft jouw coachende en coördinerende rol van belang. Hoe deze uren te gaan verdelen is in onderling overleg te bepalen, waarin deze functie flexibiliteit en focus vraagt om bovenstaande vorm te kunnen gaan geven.

Locatieprofiel

Het team van de nachtzorg bestaat uit vaste medewerkers en vaste zzp’ ers die zowel op locatieterrein Savelberg in Koningslust, op het Raayke in Tienray als in Panningen zorgen voor een goede en veilige nachtrust voor onze cliënten.

Dit bieden wij

 • Een ontzettend leuke en afwisselende baan, die je zelf mag gaan vormgeven;
 • Een salaris conform inschaling volgens de CAO gehandicaptenzorg in FWG 50 tussen € 2.986- en € 4.264,- bruto per maand op basis van 36 uur, met een aantrekkelijke ort regeling, die van toepassing is bij het werken in de nachtelijke uren.
 • Een vast contract voor 24-36 uur per week in de functie van coördinerend begeleider (contracturen in overleg).
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een sterk empathisch vermogen. In je communicatie ben je een verbinder met een heldere boodschap. Of het nu gaat om cliënten en hun familieleden, je directe collega’s of anderen binnen Daelzicht, zoals gedragsdeskundigen, jij weet op alle niveaus de juiste toon te vinden. Dit en het feit dat je soepel schakelt tussen je verschillende taken, maakt jou tot een goede coach voor je collega’s. Een van jouw talenten is dat je ook (afdeling) overstijgend wilt en kunt redeneren. Verder heb je:

 • Een relevant hbo- diploma, minimaal associate degree Social Work of vergelijkbaar.
 • Inzicht in en ervaring met de specifieke problematiek en zorgbehoefte van mensen met een verstandelijke beperking.
 • Kennis van de geldende procedures, protocollen en kwaliteitsstandaarden voor een organisatie in de gehandicaptenzorg.
 • Bij voorkeur heb je aantoonbare affiniteit met werken in nachtzorg.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus reageer tijdig! Voor meer informatie kun je terecht bij Kirsten Horbach via 0610753345. Meer weten over de procedure? Bel of mail Yvonne van Bezel, team recruitment, via 0615265372.

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg worden ingepland.

 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.