Pactum zoekt een

Ervaren Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar | 24-36 uur | Midden-Limburg

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Horn

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Pactum, een organisatie gericht op het bevorderen van veilige en gezonde opgroeiomgevingen voor kinderen en jongeren, zoekt een enthousiaste Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar voor 24-36 uur per week in regio Midden-Limburg. Deze rol omvat systemisch werken in thuissituaties met complexe problematieken, waarbij maatwerk en een oplossingsgerichte benadering centraal staan. De ideale kandidaat is leergierig, pragmatisch, en bezit zowel empathisch vermogen als de vaardigheid om effectief te werken binnen een gespecialiseerd team. 

Pactum zoekt een
Ervaren Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar - 24-36 uur per week
Voor regio Midden-Limburg

Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nlOver Ambulante Gezinsbehandeling:

Als Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar bij Pactum, zul je voornamelijk in Midden-Limburg werken, met als standplaats Horn. Je richt je op gezinnen met kinderen en jongeren, vaak met complexe systeem- of (v)echtscheidingsproblematieken. Jouw taak is het identificeren van de behoeften van zowel ouders als kinderen en het aanpassen van de begeleiding dienovereenkomstig. Deze rol vereist een objectieve blik, empathie en het vermogen om complexe gezinssituaties te navigeren.

Over het Team:

Het team waarin je terechtkomt bestaat uit ervaren professionals in de jeugdzorg, zoals jeugdzorgwerkers, therapeuten, en gedragswetenschappers. Ondanks de solistische aard van de functie, is er een sterke teamgeest en een gezamenlijke, oplossingsgerichte visie. Samenwerking met collega's en ketenpartners staat centraal, waarbij ieder teamlid zijn of haar expertise en ervaring inzet voor gezinsgerichte behandelingen.

Wat ga je doen als Ambulant Gezinsbehandelaar:

In deze functie lever je maatwerk bij het begeleiden van gezinnen en jongeren, gebruikmakend van systemische methoden. Je houdt een kritische blik op je werk en streeft naar continue ontwikkeling. Je hebt de energie en motivatie om te werken met jongeren die weerstand kunnen bieden, en je beschikt over de creativiteit en expertise om complexe situaties aan te pakken.

Vereisten

Wat heb je nodig om als Ambulant Jeugd- en Gezinsbehandelaar bij Pactum te werken?

  • Een relevante Hbo-opleiding (bijv. Social Work, Psychiatrisch Verpleegkundige, Creatieve Therapie) met uitstroomprofiel jeugdzorgwerker.
  • Ervaring met ambulante gezinsbehandeling.
  • Registratie in het kwaliteitsregister SKJ.
  • Flexibiliteit, goede communicatieve vaardigheden, en het vermogen om zelfstandig te werken.
  • In het bezit van een rijbewijs en auto.


Wat wij bieden

Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Stichting Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker B is ingeschaald in schaal 9 (max. €4601) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie en solliciteren

Ben jij die professional met visie en persoonlijkheid? Dan horen we graag van je. Je kunt solliciteren via de button op deze site. De gesprekken zullen, in afstemming, online of fysiek plaatsvinden. Wanneer fysiek dan zal dit gesprek plaatsvinden op de locatie in Horn. Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. We sluiten de vacature op het moment wij een geschikte kandidaat hebben gevonden voor deze positie.

Meer weten?