Daelzicht zoekt een

Zonder diploma op basis van jouw talenten instappen in de Gehandicaptenzorg ?

Dienstverband

24 - 32 uur p.w.

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Tienray Beek Holtum Roermond Maasbracht Herten Kessel Susteren Stein Geleen Swalmen Maastricht Panningen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Je wilt werken in de zorg maar je hebt niet de juiste diploma's. Dan hebben wij de oplossing voor jou! Ga mee op Expeditie Daelzicht. Op basis van een contract werk je direct mee in de praktijk. Daarnaast volg je een passend opleidingsprogramma. 

Oké, je hebt een aardige baan. Maar je mist het gevoel écht van waarde te zijn voor een ander. Je denkt het steeds vaker: “Hoe mooi zou het zijn om in de zorg te werken! Écht iets betekenen in het leven van mensen die mij nodig hebben.” Geen gekke gedachte want je bent zorgzaam, flexibel en een echte teamspeler. Maar je hebt een heel andere opleiding gedaan en geen beroepsmatige ervaring op het gebied van zorg. Je baan opzeggen en terug naar de schoolbanken is voor jou geen optie. Je hebt misschien een hypotheek en studerende kinderen. Dus financiële zekerheid is belangrijk voor je. 

We bieden je een unieke kans om je hart te volgen en toch in de zorg aan de slag te gaan. Heb jij het lef om het roer om te gooien? En eindelijk te worden wie je eigenlijk bent? 

Ga dan, net als zo’n 20 collega’s die al volop op weg zijn binnen hun Expeditie, mee op:

Expeditie Daelzicht

Je krijgt meteen een contract en je volgt een passende opleidingsroute. 

Heb je een beroepsopleiding op minimaal mbo 3-niveau afgerond, enige jaren werkervaring én heb je het in je om te werken in de woonbegeleiding van mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben je welkom! Binnen Daelzicht volg je je eigen opleidingsroute. Die is relatief kort, ongeveer 1 jaar. Wij zorgen voor de nodige basiskwalificaties om zelfstandig binnen Daelzicht aan de slag te gaan.   

Dit is Expeditie Daelzicht 

 • We bieden je een baan bij Daelzicht op basis van een tijdelijk contract met de daarbij de schriftelijke garantie van een vast contract na het succesvol afronden van het traject.   
 • Wij gaan, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden uit van een contractomvang tussen de 24 en 32 uur gemiddeld per week. 
 • Je werkt direct, volgens een wisselend dienstrooster, mee in de woonbegeleiding van onze bewoners en krijgt coaching op de werkvloer door een vaste buddy en gaat aan de slag in een team waar je hartelijk welkom bent . 
 • Je volgt passende scholing en training. De les- en trainingsuren zijn in je contract inbegrepen.  
 • Zo bouw je aan de nodige kwalificaties en krijg je o.a. een landelijk erkend mbo-certificaat van de opleidingsmodule die je hebt gevolgd. Daarmee ben je binnen Daelzicht volledig inzetbaar in de functie van Medewerker Begeleiding. 

De eerste stappen 

 • Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je bent van harte welkom op een van onze locaties om een kop koffie te drinken en kennis te maken. We beantwoorden jouw vragen en leggen uit wat de expeditie precies inhoudt. Zie je het zitten? Dan nemen we de volgende stap. 
 • Dat is het voeren van een gesprek met het ‘expeditie team’.  Daarin verkennen we samen, op een ontspannen manier, jouw verwachtingen, onze mogelijkheden en wellicht de verdere route. Het ‘expeditie team’ bestaat uit een Recruiter, een collega van het team Leren & Ontwikkelen en een Leidinggevende Zorg.  
 • Hebben we dan een wederzijdse klik, dan ga jij online een vragenlijst invullen, gevolgd door een gesprek daarover. Geen zorgen, het is geen examen! Het gaat niet om ‘goed of fout‘ of ‘voldoende of onvoldoende’. Alle antwoorden zijn goed. Deze vragenlijst helpt jou en ons bij een goede start en een jou passende begeleiding tijdens je Expeditie.  
 • De laatste stap is dan kennismaken op een passende werkplek en het afhandelen van je indiensttreding.  

Aangenomen? 

Dan kun je hierop rekenen: 

 • Afhankelijk van de doelgroep waarmee je gaat werken is er een startsalaris vanaf € 2.338 of € 2.617 bruto per maand. Met binnen deze salarisschalen een doorgroeimogelijkheid naar maximaal € 3.294 of € 3.535 bruto per maand. Alle genoemde bedragen zijn op fulltime basis. Daarnaast ontvang je jaarlijks in mei vakantiegeld en een eindejaarsuitkering in december.
 • Tijdens de expeditie krijg je een tijdelijk contract met daarbij de schriftelijke garantie op een vaste baan bij succesvol afronden van je expeditie; het aantal uren is afhankelijk van de match met de vacature die je gaat vervullen. In het algemeen is dit tussen de 24 en 32 uur per week.  

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Ga met ons op pad!  

Heb je nog vragen, twijfels, overwegingen voordat je je wellicht gaat aanmelden voor de expeditie? Stuur dan een mail naar sollicitatie@daelzicht.nl of neem via bellen of whatsapp contact op met een van onze Recruiters:

Frank Dullens via 06 – 11 17 90 29.  

Yvonne van Bezel via 06-15 26 53 726.

Alien Ploum via 06-22 92 90 25.