Care+ zoekt een

Flexmedewerker Specifieke Doelgroepen

Dienstverband

0 - 16

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, HBO+

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk, Thuiszorg, Ouderenzorg

Vind jij het leuk om jongere en volwassenen te ontwikkelen in hun zelfredzaamheid. Ben jij een kei in het organiseren van een goedlopend huishouden? Kun jij goed luisteren, signaleren en motiveren? Reageer dan snel op deze vacature!

Werken als flexmedewerker bij Care+

Als flexmedewerker ga je, in overleg, werken binnen onze 24-uurs locaties in Roermond, Belfeld, Venlo of Helden. Al onze locaties staan midden in de wijk en bieden plek aan acht tot twaalf bewoners met een Wmo of Wlz indicatie. Zij ontvangen onze begeleiding omdat ze het even niet zelfstandig redden. Dit kan bijvoorbeeld door een psychische kwetsbaarheid, of door een licht verstandelijke beperking.

Het is aan jou om te zorgen voor een goede sfeer en een prettige woonomgeving. Bij Care+ hecten wij waarden aan een stabiele omgeving. Daarom werken wij graag met vaste flexmedewerkers binnen een pool die op regelmatige basis ingezet kunnen worden.

Wat houdt je werk verder in?

 • Je begeleidt onze bewoners in hun leefomgeving;
 • Je bevordert een goede leefsituatie;
 • Je stimuleert het sociale netwerk van ons bewoners;
 • Je ziet signalen bij bewoners en adviseert onze Persoonlijk Begeleiders;
 • Je organiseert groepsactiviteiten op de locatie;
 • Je stimuleert en motiveert bewoners tot een zinvolle dag-invulling;
 • Je voert motiverende gesprekken met bewoners en begeleidt hen in hun doelen;
 • Jij weet als geen ander hoe het (t)huis een nette en veilige omgeving is en ondersteunt de bewoners hierin;
  Denk hierbij aan koken, schoonmaken, boodschappen regelen en facilitaire zaken.

Werken bij Care+

Care+ biedt begeleiding aan (jong)volwassenen die er op eigen kracht even niet uitkomen. Die begeleiding bieden we op onze beschermd wonen locaties, op de dagbesteding en bij mensen thuis. Bij ons ligt de nadruk op wat wél kan. We zetten in op maatwerk en helpen de mensen die we begeleiden bij het ontwikkelen van hun talenten. Daar word je namelijk gezonder én gelukkiger van.

Wij zijn een jonge en groeiende organisatie waarbij iedereen zich welkom voelt: niet alleen de mensen waarvoor we zorgen, maar óók de mensen die bij ons werken. Je komt dus terecht in een prettige werkomgeving waarin jij je goed voelt en echt gezien wordt. Als Care Plusser maak je deel uit van een fijn team van professionals. Wat zij gemeen hebben? Hun enthousiasme, hun positieve betrokkenheid en een gezonde portie lef.

Wil je meer weten, lees dan de ‘over ons’ pagina maar eens.

Werken in de zorg

Wij zoeken een stabiele kracht met passie voor het vak en ervaring binnen de zorg. We gaan ervan uit dat je zelfstandig kunt werken, maar ook goed functioneert in een team. Je vindt het leuk om te werken in een huiselijke sfeer. Je begrijpt de leefwereld van onze bewoners en je ziet geen problemen maar juist creatieve oplossingen. Je bent sociaal, hebt tact en kunt goed luisteren.

Wat we verder nog verwachten van een flexmedewerker

 • Minimaal MBO niveau of (starter) HBO met een zorgdiploma;
 • Passie voor het vak en zelfstandig kunnen werken;
 • Wij zoeken iemand met daadkracht;
 • Wij zoeken een verbinder/bouwer binnen het team;
 • Je bent een echte sfeermaker;
 • Je zorgt voor een gevoel van thuis en kunt een huishouden runnen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Assertief en flexibele houding;

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan. Heb je een rijbewijs? Goed zo, want dat heb je wel nodig.

Vacature flexmedewerker | flexibele uren

Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken welke werkwijzen bij jou past. Op basis van dit gesprek worden de uren opgesteld en kom je eventueel bij ons in de flexpool. Je rooster kan bestaan uit dag-, avond- en/of slaapdiensten. Het is voor ons belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Wil je juist alleen de weekenden of de avonden werken? Dat kan ook!

Onze locaties zitten verspreid over Noord en Midden Limburg, in Roermond, Belfeld, Venlo, Roggel en Helden. Doordat onze organisatie continue in ontwikkeling is zijn wij op zoek naar gemotiveerd zorg professioneel! Geef tijdens de sollicitatie vooral op wat jouw wensen zijn, samen zoeken we naar de beste plek!

Wat maakt flexen bij Care+ zo interessant?
Ben je op zoek naar een flexibele- of bijbaan in de zorg? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! Het is mogelijk om onze teams te komen versterken op Flexbasis. Waarom dit een interessante optie voor jou is? Wij willen graag onze flexers aan ons binden! Daarom kunnen wij jou tot maximaal 16 uur op contract bieden. Ideaal toch? Je weet waar je aan toe bent en kunt zelf op basis van je vaste uren altijd nog opschalen. Als flexer kom je ook bij verschillende van onze woonlocaties, waardoor je op een snelle manier leert werken met een veelzijdige doelgroep.

Wat ga ik verdienen in de zorg?

Op basis van je opleiding en werkervaring wordt je bij ons ingeschaald binnen de CAO Sociaal Werk. Daarnaast ontvangt je ook onregelmatigheidstoeslag.

Interesse? Laten we speeddaten!

We willen je graag zo snel mogelijk leren kennen – en jij ons natuurlijk. Daarom plannen we graag een speeddate met je in. Je hoeft dus geen CV of motivatie te sturen, je mag ons zelf komen vertellen waarom we jou moeten hebben voor deze baan. Klik op de volgende link en plan een online speeddate met ons in: https://calendly.com/werkenbij/speeddate.

Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Bel dan even naar ons algemene telefoonnummer op 0475 - 76 91 48. Of stel je vraag via werkenbij@care-plus.nl.